KUBALI: ZOR SARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYORSUNUZ 

KUBALI: ZOR SARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYORSUNUZ 
PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Genel Başkanı Onur Karagöl ve Dernek temsilcileri, Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı’yı makamında ziyaret etti. 

Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Genel Başkanı Onur Karagöl ile birlikte olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

‘İSTEKLERİNİZE YARDIMCI OLACAĞIM’
Onur Karagöl Postacılığın zorluklarını anlatarak, firma personeli postacıların ücretsiz seyahat kartından yararlanmasını ve postacılarda yıpranma hakkı konusunda destek istediği görüşmede, Vali yardımcısı Hakan Kubalı, ” Kendimi PTT ailesinden biri olduğumu görmekteyim. Postacıların yıpranma payını hak ettiğini ve ücretsiz seyahat kartı için gerekli desteği vereceğim. PTT ile özel bir bağımımız var. Her hava koşulunda zor şartlar altında görevini yerine getiren postacıların isteklerini kırmamız mümkün değil onlara her zaman desteğimiz sürecek ”dedi

4 KARDEŞ PTT'NİN EKMEĞİYLE BÜYÜDÜK
Rahmetli babasının 37 yıl PTT'de hizmet vermiş bir PTT çalışanıydı vurgusu yapan Kubalı ,” Biz 4 kardeş PTT'nin ekmeğiyle büyüdük ve okuduk. PTT sayesinde mülki idare amiri oldum. Mesai kavramı dinlemeksizin 24 saat vatandaş a kamu hizmeti vermeyi babamın PTT çalışanı olması nedeniyle mülki idare amiri olmadan önce öğrendim .PTT dağıtıcıları vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere mektup dolu çantalarıyla sıcakta soğukta kilometrelerce yürümek zorunda kalıyorlar. En azından belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanmaları kamuya hiç bir şey kaybettirmez. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın bu konuda yardımcı olacağına inancım tamdır” diye konuştu.

GENEL BAŞKAN ONUR’DAN TEŞEKKÜR 
Ziyaretin sonunda PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Genel Başkanı Onur, ”Sayın Vali Yardımcımız Hakan Kubalı her zaman PTT Ailesinden biri olduğunu dile getiriyor. Bizlerde Hakan beye hediye ettiğimiz Postacı üniformasını giyerek Ailemizden biri olduğunu gösterdiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz ”dedi.
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber