Kritik Sınav

Kritik Sınav
TFF 3. Lig 3. Grupta oynayan yeşil beyazlı takım bugün saat 13.00’da Çarşamba Şehir Stadyumu’nda İçel İdman Yurdu Spor Kulübü ile karşılaşacak. İçel maçı öncesi Teknik Direktör Kenan Yelek, önemli açıklamalarda bulundu.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Çarşambaspor bugün saat 13.00’da Çarşamba Stadyumu’nda İçel İ.Y. müsabakasında oynayacak olduğu maçta 3 puan almayı hedefliyor.

İdmanlar ve taktik çalışması sürüyor
Geçtiğimiz hafta  deplasmanda Batman Petrol Spor’u  3-1lik skorla yenen Çarşambaspor bugün sahasında önemli bir sınav verecek. Ligin güçlü ekipleri arasında yer alan ve en az gol yiyen takımlar arasında yer alan İçel İdman Yurdu’nu konuk edecek olan Yeşil Beyazlı ekip Teknik Direktör Kenan Yelek yönetiminde taktik çalışmalarını ve idmanlarını tamamladı.   

Kenan Hoca geri döndü
Önceki haftalarda yapılan koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Çarşambaspor Teknik Direktörü Kenan Yelek’in evde karantina sürecinin tamamlanmasının ardından Çarşamba Adapark Tesisleri’nde dün yapılan idmana katıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu gözlenen Teknik Direktör Kenan Yelek, yapılan antrenmanlarda İçel maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

‘Hedefimiz İyi Futbol Oynamak’
Mücadele edecek oldukları maç hakkında açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Teknik Direktör Kenan Yelek, ‘Zorlu bir maç olacak bizim için. Rakibimiz şuana kadar Türkiye liglerinde en az gol yiyen takımı. Güçlü bir takımla oynayacağız. Onlarda bizim gibi bu sezon 3. Lig’e çıktı. İnşallah kendi sahamızda, kendi avantajımızı kullanarak 3 puan alacağız. Hedefimiz iyi futbol oynamak. Yenildiğimiz maçlarda bile hep iyi oynayan takım biz olduk. Zaman zaman şanssızlıklar oldu, nasip olmadı ama ben futbolcu kardeşlerimin göstermiş olduğu performanslarından dolayı çok mutluyum. İnşallah maçta en güzel şekilde oynayacağız ve performansımızı sergileyeceğiz.’ dedi.

‘Eskiye Geri Döneceğiz’
Takımdaki bazı oyuncuların ve hocaların koronavirüs testlerinin pozitif çıkması sonrası konuşan Teknik Direktör Yelek, ‘Koronavirüs testi pozitif çıkan 2 hocamız var. Biri kaleci hocamız diğeri ise yardımcı hocamız olan Murat hoca. Oyuncularımızdan da 2 kişi pozitif çıktı ama hiçbir rahatsızlıkları yok. Kaleci hocamız ağır geçiriyor hastalığı. Murat hocamızda bugün tekrar test yaptıracak. Eminim en kısa sürede hepimiz eski sağlığımıza geri döneceğiz. Çok şükür ilk 11 oyuncumuzda hiçbir sıkıntımız yok.’ ifadelerini kullandı.

HABER: Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber