Kredi kartıyla 3 bin lira dolandırıldı

Kredi kartıyla 3 bin lira dolandırıldı
Samsun'da bir köfteci dükkanında garson olarak çalışan vatandaş, kredi kartı bilgileri ile 3 bin 275 lira alışveriş yapılarak dolandırıldı.

Edinilen bilgiye göre, ATM'de kredi kartı hesabını kontrol eden 34 yaşındaki Ali Ayvaz, kredi kartından 17 Kasım'da 3 bin 275 lira çekildiğini fark etti. Hemen bankanın müşteri hizmetlerini arayan Ayvaz, İzmir'de bir mağazadan kredi kartıyla 3 bin 275 liralık alışveriş yapıldığını öğrendi. Bunun üzerine dolandırıldığını anlayan Ayvaz, polisi arayarak yardım istedi. İş yerine gelen polis ekipleriyle birlikte Gazi Polis Merkezi’ne giden Ali Ayvaz, şikayetçi oldu.

 

"KREDİ KARTI DOLANDIRICILARININ MAĞDURUYUM"

Başından geçen olayı anlatan Ali Ayvaz, “Hesabımı kontrol etmek için ATM'ye gittim. Hesabımdan 3 bin 275 liralık alışveriş yapıldığını fark ettim. Bankanın müşteri hizmetlerinin aradım. İzmir'de bir yedek parça dükkanından kredi kartımla alışveriş yapıldığını söylediler. İnternet üzerinden kart numaramla işlem yapılmış. Beni telefonla aramadılar. Hiç kimseye hiçbir bilgimi vermiş değilim. Bu da bankanın en büyük hatası zaten. 17 Kasım'da alışveriş yapılmış. Banka da bunu bana bildirmedi. Ben ATM'de fark ettim. Bunun üzerine polisleri aradım. Suç duyurusunda bulundum. Kredi kartı dolandırıcılarının mağduruyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş