KÖYDE MEYDAN MUHAREBESİ 13 YARALI

KÖYDE MEYDAN MUHAREBESİ 13 YARALI
Samsun’un Çarşamba İlçesi Sefalı köyünde iki aile arasında meydana gelen kavgada 13 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Samsun’un Çarşamba İlçesi Sefalı köyünde iki aile arasında daha önceden var olan bir husumetin kavgaya dönüşmesi sonucu bir aileden 7 diğer aileden 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay, Çarşamba’nın Sefalı Köyünde Perşembe Akşamı 21.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgililere iki aile arasında daha önce çocukların kavga etmesinden kaynaklı husumet büyüdü ve kavgaya dönüştü. Çarşamba jandarma Bölük Komutanlığı’ndan olay yerine giden jandarma ekiplerinin olaya müdahalesinin ardından olay yatıştırıldı.

Kavga eden iki aileden biri olan 7 kişi İ.Ö.(71), K.Ö(71), A.Ö(25), O.Ö.(32), N.Ö(44), F.Ö.(51), T.Ö.(27) ve diğer aileden 6 kişi S.Y(41), E.Ö.(31), R.Y.(32), H.Ö.(69), F.Ö.(62), O.Y.(32) toplamda 13 kişi kaldırıldıkları Çarşamba Devlet Hastanesi acil servisinde çeşitli yerlerinden darp raporu alarak jandarmaya birbirleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ayrıca olayda O.Ö(32) pompalı tüfekle karşı taraftan bir araca ataş ettiği için jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş