KÖTÜ OYUNA 1 PUAN İYİ PUAN

KÖTÜ OYUNA 1 PUAN İYİ PUAN
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, kendi sahası ve seyircisi önünde Ladik Belediyespor’la golsüz berabere kalarak şampiyonluk umutlarıyla çıktığı yolda küme düşme yolunda adım adım ilerliyor

Çarşamba Şehir Stadı’nda ağırladığı rakibi Ladik Belediyespor karşısında mutlak 3 puan için çıktığı karşılaşmada maçın ilk dakikalarında rakibine attığı dirsek neticesinde kırmızı kartla oyun dışında kalan Danilo’nun eksikliği ile 70 dakika sahada mücadele veren Çarşambaspor, kötü gidişe dur diyemiyor. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Çarşambaspor, Bölgesel Amatör Lig statüsü gereği ligde kalmak için mutlak 3 puan alması gereken rakibini yenemeyerek sıralamada ki yerini korurken, ligde kalma mücadelesinde kötü sinyaller vermeye başladı. Çarşambaspor, 70 dakika eksik oynadığı karşılaşmada, Ladik Belediyespor’la 0-0 berabere kalarak sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Kendi sahası ve seyircisi önünde rakibi karşısında kötü bir oyun sergileyen Çarşambaspor’da, oynanan kötü futboldan dolayı ve sorumsuzca kırmızı kart gören Danilo’ya, teknik heyet ve yönetime taraftarlarca büyük tepki vardı. Kötü oyun karşısında alınan 1 puanın iyi bir puan olduğunu ancak, her hafta kaybedilen puanlar neticesinde ligde kalma umutlarımız bir bir erirken, taraftarların da sabrı taşmaya başladı. Karşılaşma sonunda Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Uğur Çapkın, şeref tribününde bulunan yönetim kurulu üyelerine tepkisini dile getirirken, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Uğur Çapkın’ı yanına çağırarak ‘Gel burada konuşalım’ dediği daha sonra da seninle daha sonra konuşalım diyerek konuşmak istemedi. Bunun üzerine Uğur Çapkın, “Görüşmeyecektiniz, beni neden çağırdınız” diyerek isyan etti. Olay üzerine Çarşambaspor yönetim kurulu üyeleri Uğur Çapkın’ı yatıştırarak, sahadan ayrıldılar.

HABER



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir