Köse’den Çarşambalılara Teşekkür

Köse’den Çarşambalılara Teşekkür
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu Samsun’da düzenlediği ‘Milli İradeye Saygı Mitingi’ne yoğun katılım gösteren Çarşambalılara, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse’den teşekkür.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse tarafından ‘Bir Kez Daha Teşekkürler Çarşamba’ başlığı ile yapılan açıklamada, “22 Haziran 2013 tarihinde Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan “Milli İradeye Saygı” mitinginde on binlerce hemşerimiz miting alanını hınca hınç doldurdu” denildi.

 

Mehmet Köse tarafından yapılan açıklamanın devamında, “Partimizin kuruluşundan bugüne gururla görev yapan bir teşkilat mensubu olarak şunu söylemek isterim ki bu miting daha önce yapılan birçok mitingden daha coşkulu ve kalabalıktı. AK Parti olarak Samsun’daki ilk mitingimizi 30 Mart 2002’de yine Cumhuriyet Meydanı’nda yapmıştık. O günkü mitingimiz de böyle coşkulu böyle kalabalıktı. O mitinge dair fotoğraf genel merkezde örnek miting olarak sergilenmekteydi. Artık bu fotoğrafı yenilemenin zamanı gelmişti. Ve Cumartesi günü Samsun yeni bir fotoğraf verdi. On binler Cumhuriyet Meydanı’nda omuz omuza Milli İrade’ye Sahip çıktı” denildi.

 

Köse açıklamalarının son bölümünde Çarşambalılara teşekkür ederek, “Çünkü bu mitingin ayrı bir önemi vardı. Gezi Parkı adı altında çevreci bir eylem gibi başlayan, masum gibi görünen bu eylemlerde asıl amacın hükümeti yıpratmak olduğu ortaya çıktı. Hür iradesi ile sandığa gidip oyunu kullanan seçmen, bu iradesine saygı göstermeyenlere karşı dik duruşunu her zamanki gibi gösterdi.

 

Çarşambamız da bu süreçte örnek bir demokrasi sınavı verdi. Sağduyusu ile süreci çok iyi gözlemledi. Duranlar ile kendisine hizmet için çalışanları birbirinden ayırmayı bildi. Ve sözünü mitinge yoğun katılımda bulunarak bir kez daha söyledi. Çarşambamızın her mahallesinden her köyünden kendi özel araçları ile ya da aracı olmayanlar için parti önünden tahsis ettiğimiz araçlarla Samsun Cumhuriyet Meydanı’na giden Çarşambalı hemşerilerime bir kez daha teşekkürler. Böyle bir organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber