KÖSE GÖNÜLLÜ MÜŞAHİT

 KÖSE GÖNÜLLÜ MÜŞAHİT
AK Parti Çarşamba Eski İlçe başkanı Mehmet Köse, 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir belediye Başkanlığı seçimler için gönüllü olarak sandık müşahidi oldu.

31 Mart’ta yapılan ve YSK tarafından 23 Haziran’da yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için gönüllü olarak görev almak üzere İstanbul’a giden AK Parti Çarşamba Eski İlçe Başkanı Mehmet Köse Küçükçekmece ilçe başkanlığına giderek sandık müşahidi olarak görev aldı.

İstanbul Gültepe Mahallesindeki Gültepe İlkokulunda gönüllü olarak müşahit görevi alan Eski ilçe başkanı Mehmet Köse “ Yenilenen İstanbul seçimler çok önemli. 31 Mart’ta yapılan seçimlerde oyların sayımı sorasında AK Parti aleyhine çok hatalar yapıldı. Ben de Çarşamba’da durmak istemedim ve sandık başında gönüllü olarak görev almak üzere İstanbul’a geldim.”

Partimizin bize vereceği her türlü göreve hazırım. Küçükçekmece ilçe başkanlığımıza giderek sandık müşahit kartımı aldım. AK Parti seçmeni olsun ya da olmasın oy kullanan her seçmenin iradesinin sonuca doğru şekilde yansıtılması çok önemli. 31 Mart’ta yaşanan olumsuzlukların tekrar yaşanmaması için çorbada tuzum olursa ne mutlu bana. Memlekete Binali Yıldırım Balkan’ımızın zaferi ile döneriz inşallah.” Dedi

HABER MERKEZİ

1-083.jpg2-099.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber