Köse, Yeni Sistem Kaliteyi Artıracak

Köse, Yeni Sistem Kaliteyi Artıracak
Sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmayı hedefleyen Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurumu’na ait yeni sistem Çarşamba'da hizmet vermeye başladı

 

HABER MERKEZİ

Bu doğrultuda oluşturulan ve yöneticiliğine Op. Dr. Mehmet Bilgin'in getirildiği Çarşamba Devlet Hastanesine nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse yeni hastane yönetimine başarılar diledi. Op. Dr. Mehmet Bilgin'in yönetici olduğu Çarşamba Devlet Hastanesinin yeni yönetimi Baştabip Yardımcısı Dr. Selami Arslan, Baştabip Yardımcısı Op. Dr. Mustafa Çağlar, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Şerafettin Kara, Sağlık Hizmetleri Müdürü Şengül Beşirli, Müdür Yardımcıları Mete Temiz ve Sinan Altınışık' dan oluştu.
 
İlçe Başkanı Köse, hastane yöneticisi Bilgin ve çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar dilerken, yeni oluşturulan sistemin sağlıkta kalite standartını daha da yükselteceğini, zamanla bu sistemin faydalarının pratikte de görüleceğini ifade etti. Bizler bu süreçte sizlere elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.
 
Hastane Yöneticisi Bilgin, Çarşamba Devlet Hastanesi’nin hizmet kalitesini yükseltmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, “Bu noktada, herkesin desteğini bekliyoruz. Hedefimiz, en nitelikli hizmeti vatandaşlarımıza sunmak. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum. “ dedi. 
Ziyarette ilçe başkan yardımcısı Mahmut Çekiç'te hazır bulundu.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber