Köse, “Öztürk memlekete hizmete devam” dedi

Köse, “Öztürk memlekete hizmete devam” dedi
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse geçtiğimiz Cuma günü Silivri Cezaevi’nden tahliye olan Samsunlu İş Adamı, METRO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ü evinde ziyaret etti

 

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL – Kenan GÜN

Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, “Bu sürecin bir an önce bitmesi bütün hemşerilerimizin ortak dileği idi. Bu dilek geçen Cuma günü gerçekleşti ve Galip bey tahliye oldu. Bizde bu vesile ile kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Bu ziyarette kendisinin ülkemize, Samsun’a ve özellikle de Çarşamba’ya olan ilgisine ve sevgisine bir kez daha şahit olduk. Çarşamba’da ekonomik ve sosyal hayatın geliştirilmesi, istihdamın artırılması ve hayırseverlerin okul yaptırması başta olmak üzere birçok proje ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki süreçte bu konuda güzel gelişmeler olacağına inanıyorum” dedi.

İşadamı Galip Öztürk’te ziyaret nedeniyle AK Parti İlçe Başkanı Köse’ye teşekkür ederek, “Süreç içerisinde gerek ziyaretime gelen, gerek mektup gönderen, gerekse duaları ile manevi olarak bizim yanımızda olan hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada memleketime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. Ziyarette ilçe başkanımız Mehmet Köse’ye İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Gülçiçek, İstanbul’da ticaret yapan Çarşambalı işadamı Kemal Sağlam’da eşlik etti. 

kose,-“galip-ozturk’un-memleket-sevgi-ve-ilgisini-bir-daha-gorduk”3.jpg

kose,-“galip-ozturk’un-memleket-sevgi-ve-ilgisini-bir-daha-gorduk”-(2).20130425094628.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber