Köse, Arslan ile 2013 Yatırımlarını Masaya Yatırdı

Köse, Arslan ile 2013 Yatırımlarını Masaya Yatırdı
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet KÖSE, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Adem Arslan’ı makamında ziyaret etti

 

Ziyarette ilçe başkan Köse, il özel idarelerinin kalkınmanın lokomotif kurumlarının başında geldiğini ifade ederek, "İlçemizde yapılan yatırımların büyük bir kısmı İl Özel İdare marifeti ile hayata geçirilmektedir. İl genel meclis üyelerimiz ile birlikte çok başarılı projelere imza attık, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. Bilindiği gibi TBMM’de görüşülmesine devam edilen Büyükşehir yasası ile özel idarelerin kapatılması öngörülmektedir. Ancak yasa çıkana kadar il özel idareleri yatırımlarına duraksamadan devam edecektir. Sayın Genel sekreterimize hem yeni görevi nedeniyle başarı dileğinde bulunduk, hem de 2013 yılı için ilçemizde yapılması planlanan projeleri de konuşma ve değerlendirme fırsatı bulduk" dedi.

İlçe Başkanı Mehmet Köse ile İl Genel Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Genel Sekreter Adem Arslan, “Samsun'a hizmet noktasında bürokrasi ve siyaset olarak her zaman eşgüdüm içerisinde hareket edeceklerini ve hizmetlerin birlikte takipçisi olacaklarını ifade etti. İlçe Başkanı Mehmet KÖSE ile İl Genel Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek teşekkür etti.

Ziyarete AK Parti Çarşamba İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut Çekiç, İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Yıldırım, İbrahim Tarım, Mustafa Baş ve Ali Arslan ile Dikbıyık İçme Suyu Grup Başkanı Mustafa Batdal ile Durusu İçme Suyu Grup Başkanı Enver Arslan’da katıldı.

Haber-Foto : Nurhan Güzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber