Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

"Korumalarla mı geziyorlar?"

"Korumalarla mı geziyorlar?"

Uzun bir aradan sonra yeniden Merhaba...

Evet, uzun zamandır rahatsızlığım nedeni ile sizlerden hiç olmadığı kadar uzak kaldım. Bu süreçte arayıp soran, yakından ilgilenen, telefonla arayan bizleri ziyaret eden etmeyen gönlü beraber olan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Ve geçen bu uzun süreçte çok şeyler duysak da rahatsızlığımızdan ötürü umursamadık.

Pazar günü başlar başlamaz elim de Çarşambaspor konusu patladı. Patlayan takım değil aksine eski yönetici ve doktorumuzun yaptıkları.

Efendim konu;Çarşambaspor ile Fatsa Belediyespor arasında ki karşılaşma 2-1 mağlup olmuş ve Herkes evinin yolunu tutacakken, protokolün hemen üst bölümünde Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi (Yönetici), Eski Kulüp Başkanı ve birkaç kişi, takımın alt yapısından yetişmiş, bu şehrin çocuğu ve takımın eski Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı'ya öldüresiye yumruklarla darp etmeye başlamışlar.

Allahtan Polis olay yerine yakın da olay büyümeden eski Teknik Direktör Hancı'yı kalıcı bir sakatlık bırakmadan oradan uzaklaştırmışlar. Öldüresiye diyorum çünkü çekilen fotoğraf ve video görüntülerini gördüğüm de asli görevi yemin etmiş, görevi hayat kurtarmak olan eski kulüp başkanı başhekim Dr. Turan Bilgin ve yanında bulunanlar tarafından eski kulüp hocalarından İbrahim Hancı'yı öldüresiye darp etmesi dehşet verici görüntüler oluşturmuş.

Bu durum çok düşündürücüdür.  O anlara ait fotoğraf ve videolarda ki bakışları görünce içim ürperdi ve açıkçası çok korkutucu.

Olay sonrasında darp edilen İbrahim Hancı ile dün bire bir görüştüm. Haberi de  gazetemizde. Doktor Turan Bilgin'le gazetemizden görüşme için arandı verilen cevapta şu an müsait olmadığı daha sonra görüşebileceğimiz belirtildiğinden kendisinin söz hakkı saklıdır..

Ancak, Hancı'dan aldığım cevaplar daha çok düşündürücü. Çünkü Dr. Turan Bilgin ve yanında koruma misali gezen kişiler mafyavari biçimde Hancı'yı darp etmeye başlamışlar.
Hancı'yı Polisler almış ellerinden.

Hancı der ki; Bu kişi Çarşamba Devlet Hastanesinin Başhekimi. Şimdi ben ve ailemden birisi hastalansa, rahatsızlansa o kişi orada olduğu sürece açıkça söyleyeyim. Asla o hastaneye göndermem de, götürmemde. 

Sağlık Bakanlığından alın Cumhurbaşkanlığına kadar bu konu iletilecek. Bu konu basit şekilde kapatılamaz.

Beyler... Herkes artık aslına dönmeyi öğrensin. En kısa sürede de dönün...

Doktor doktorluğunu, siyasetçi siyasetçiliğini, İdareci idareciliğini, Futbolcu futbolculuğunu, gazeteciler de gazeteciliğini yapsın. Bırakın da mafya da mafyacılığını yapsın...
 

Kimse mafyacılık oynamasın!

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi