Korsan Arçelik servislerine dikkat!

Korsan Arçelik servislerine dikkat!
Google arama motorunda Arçelik yetkili servisi olarak en üstte görünen ve 444 1 494 telefon numarası ve www.arcelikservis.org internet adresiyle kurumsal bir kimliğe bürünen sahte Arçelik servisi binlerce vatandaşı dolandırıyor.

 

Telefonla aradığınızda kendilerini yetkili Arçelik Servisi olarak tanıtan ve ehil olmayan teknisyenleri ile binlerce kişiyi hem paralarını alarak hem de Arçelik cihazlarını bozarak mağdur eden korsan servis yüzünden ilçelerdeki Tüketici Hakem Heyetlerine ve Ankara’daki Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğü’ne şikayetyağıyor.

Şikayette bulunan vatandaşlar, internette yetkili arçelik servisi olarak görünen, 444 1 494 kurumsal telefon numarası ile tüketiciyi tuzağına düşüren ve görüşmelerde yetkili servis oldukları yalanını dillerinden düşürmeyen korsan servisin bu sahtekarlığının bir an önce durdurulmasını istiyor. İsminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, “Evimdeki iki adet Arçelik Neoplasma klimanın bakımı için yetkili servis aramaya başladım. Google arama motoruna Arçelik yetkili servisi diye yazdığımda karşıma Arçelik yetkili servisi yazan, 444’lü numarası olan web adresleri de www.arcelikservis.org olan bir firma çıkınca hemen telefon ettim ve Arçelik Yetkili servisi olup olmadıklarını sordum. Müşteri temsilcisi yetkili servis olduklarını söyleyince klimalarımın bakımı için randevu aldım. Randevu güne gelince iki teknisyen kapıyı çalarak Arçelik’ten geldiklerini söylediler. Klimadan hiç anlamadıkları her hallerinden belliydi. Sadece tozları alıp 160 TL bakım ücretini aldılar ve ayrıldılar. Ben de bu durum karşısında derhal Arçelik’in merkez çağrı merkezini arayarak gönderdikleri teknisyenlerden şikayetçi oldum. Arçelik müşteri temsilcisi ‘Bizde bir kaydınız yok gelenler muhtemelen korsan servis’ deyince dolandırıldığımı anladım ve hem Ankara’daki Tüketicinin Korunması Genel Müdürlüğü’ne, hem de ilçemdeki Tüketici Hakem Heyeti’ne şikayette bulundum. Bu haberin yayınından sonra birileri inşallah bu dolandırıcılara dur der” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş