Köroğlu, Aday Adaylığını Açıkladı

İş insanı Serhat Köroğlu, Ayvacık’ta düzenlediği basın toplantısında adaylık açıklamasını gerçekleştirdi

bu1.jpg
İş insanı Serhat Köroğlu, Ayvacık AK Parti Belediye Başkanlığı aday adaylığını, düzenlediği basın toplantısında partililerle bir araya gelerek açıkladı.

“Yapısal sorunlar çok fazla önemli”
Düzenlediği basın açıklamasında vaatlerini dile getiren Köroğlu, “Ayvacık’ta ki sorunlar artık önemli bir hale gelmiştir. Yapısal sorunlar çok fazla önemli. Öncelikle bunları halletmemiz gerekiyor. Bu konularla alakalı birkaç tespit var. Çalışmalarımız da olacak. Ayvacık ilçesinde işsizlik konusunda yakınan vatandaşlarımız var. Bundan önce Ayvacık’a yapılması gereken çok daha büyük makro projeler ve değişiklikler olması gerekiyor. Bunları yapmadığımız sürece ne işsizlik ne de turizm anlamında gelişme olur.” İfadelerini kullandı.
Bölgenin en önemli geçim kaynağının tarım olduğunu vurgulayan Köroğlu şunları söyledi; “Bölgemizde tarım daha çok ön planda. Tarımın olmadığı zamanda nasıl ki insanlar hayatlarını devam ettirmekte zorluk yaşıyorsa aynı şekilde ilçeler de sorun yaşıyor. Ayvacık ilçesinin en önemli geçim kaynağı tarım.”
bu2.jpg
“Doğalgaz çalışmalarına da başlayacağız”
Belediye Başkanı olduğu takdirde ilçenin en büyük eksiği olan doğal gaz çalışmalarına başlayacak olduğunu aktaran Köroğlu, “Ayvacık ilçesinin en büyük sorunlarından bir tanesi de imar. Bunun için öncelikli olarak tarımsal sanayiyi kapsayacak, turizmi de içine alacak şekilde birbirini baltalamayan ve Ayvacık’ın uzun dönem gelişimine katkı sağlayacak makro imar planı hazırlayacağız. Sonrasında ise alt yapıyı hallederek, dere taşkınları nedeniyle gerekirse küçük barajlar yapacağız. Bu çalışmaları gerçekleştirdikten sonra ise önceden yaptığımız imar çalışmasını gerçekleştireceğiz. Rabbim nasip ederse doğalgaz çalışmalarına da başlayacağız.” İfadelerini kullandı.

Köroğlu’nun düzenlediği basın açıklaması, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ile aday adaylığı başvuru belgesi ile fotoğraf çekimi sonrası, katılımcılar ile görüşme sonrası son buldu.

HABER: ÜNAL DALDAL

bu3.jpg

bu4.jpg

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber