Korkunç Yol Çözüm İstiyor

Korkunç Yol Çözüm İstiyor
Sürekli aynı yerde kaza meydana gelmesinin ardından mahalle sakinleri kazaların son bulması için iki caddenin kesiştiği yola kavşak yapılmasını istedi

aw103028-08.jpg
Kaza, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ile 23 Nisan Caddesi'nin kesiştiği yolda sabah meydana geldi. Alınan bilgilere göre, O.M. idaresindeki 55 AAF 601 plakalı otomobil ile 55 AKL 07 plakalı hafriyat kamyonu çarpıştı. Kazada çarpışmanın şiddetiyle yoldan çıkan otomobilin sürücüsü O.M yaralandı. Yaralı sürücü ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
aw103028-03.jpg
Haftada 2-3 kez kaza​​​​​​​
Mahalle sakini Aydın Acar iki caddenin kesiştiği aynı yolda haftada en az 2 veya 3 kez trafik kazası meydana geldiğini hatırlatarak, "Sürekli kaza oluyor. Haftada 15'e yakın da kaza atlatıldığı için sürücüler arasında tartışma ve kavgada çıkıyor. Daha önce aynı yerde öğrenci servisi ile otomobilde çarpışmış, 10'u öğrenci 15 kişi de yaralanmıştı. Bu yola kavşak veya sinyalizasyon lambası yapılması gerekiyor. Yetkililerden can kaybı olmadan çözüm bulunmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Asayiş