Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

KORKMALISINIZ; TÜRKLER GELİYOR

KORKMALISINIZ; TÜRKLER GELİYOR

Çok iyi okuyun bu yazıyı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dünya 5’ten büyüktür" cümlesi ve Dr. Devlet Bahçeli'nin "DEVLETİN BEKASI İÇİN" sözleri ile başlattı her şeyi...

ABD' nin İkiz Kulelerinin bombalanması Mossad, CIA ve FBI, Müslüman dünyasına olan düşmanlıkları nedeni ile kurulan tezgahta sahnelenmeye başladılar kirli senaryolarına. Bu oyun ve bombalama ile Müslüman dünyası Terörist ilan edildi. Kim tarafından? Görüntüde ABD. 

Ama Müslümanları hedefe asıl koyup işaret eden İSRAİL... Bu ikiliye elbette ki ABD ve İsrail'in para ile uşağı olmuş Arap dünyasının sözde Liderleri de ayak uydurup, işkence ile katledilen Müslümanlara gözlerini yumup entarileri ile ABD ve bilmem nerelerde zevk-ü sefa içinde tur bindirdiler. İsrail ve dünya uzun süreden beridir ABD'nin "BARIŞ" safsata söylemleri ile Arap yarımadasını alev yerine, katliam ve işkence yuvalarına döndürdüler. Müslüman dünyasında ki katliamlara sözüm ona 'zeytin dalı ve özgürlük' getirilecekti. Pis oyunlarını bu ümitlerle gölgelediler. Yıllardır Müslüman dünyası acı- işkence ve yozlaştırılarak özgürlükleri ellerinden alınmak ve Allah inancından uzaklaştırılmak sureti ile bölgeyi ellerine geçirme planlarını adım adım gerçekleştiriyorlardı.

İslam dünyasında ki işkence ve katledilen Müslümanların feryatları, Allah'a yakarışları ile çalkalanıyordu.

600 asır Hıristiyanlara diz çöktürmüş Osmanlı'nın dünya siyasetinden çekilmesi ve ardından Türkiye Cumhuriyeti barış ile sınırları dışına gözünü çevirmeden yola devam ederken, tek isteği İslam Dünyası kendi ayakları üzerinde durması idi. Türkler iyi biliyordu ki; dünyaya barış, insanlık dersi vermek gerekirse bu Türk ırkı her daim küllerinden yeniden doğacaktı. Barış mesajlarını 1920 yılından bu yana düşmanlara, dünya ülkelerine verdik durduk. Ama elin gavuru bunu anlamadı.

Gitti, geldiler ülkemizle uğraştılar. Korkularını yenemediler. Darbelerle ülkeyi duraklattı, gelişmesini sekteye uğrattılar. Siyasi oyunlar, maddi ve ekonomik baskılarla Türkiye'yi elinin altında tuttuğunu sandılar ama yetinmediler.  Son olarak önce Pkk terör örgütü ile kucaklaştılar. Ülke de 30 yıl boşa kürek çektiklerini görünce siyasi manevra ile FETÖ/PDY Terör Örgütünü ülke içinde el altından yetiştirdi ve güçlendiğini sandığı anda 15 Temmuz' da hain kalkışmaya yeltendi. Bilemedikleri veya akıllarından çıkan "Bir Türk, Dünyaya bedeldi"

O gece Türkiye' de beklenmeyenler hepsini şok etti. Darbe kalkışmasına başta MHP'nin Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin "SOKAKLARA ÇIKIN" talimatı, ardından Cumhurbaşkanının çağrıları, güç birliği iman ve Allah,  Kur'an ve elbette ki Vatan sevdası birleşince sokaklar bayram yerine döndü. O gece sokakları TÜRK MİLLİYETÇİLERİ doldururken, Hainlerin ele geçirmeye çalıştığı TANK, TOP, UÇAKLARI BU MİLLETİN İMAN DOLU GÖĞÜSLERİNİN SİPER OLMASI İLE amacına ulaşamadı.

Dr. Devlet Bahçeli'nin çıkışı ve hükümete ani manevra ile destek vermesinin ardından ABD'nin kimine göre çılgın, kimine göre Dünya savaşı çıkartmayı hedefleyen deli Başkanı ile İsrail'in Kudüs provokatörlüğü ortaya atıldı. Bu noktada mecburen eskiler bilir Çizgi roman karakteri 'Baltalı İlah Zagor' misali yaklaşık 100 yıl önce toprağa gömdüğü baltasını çıkartan Türkiye, ilk mesajını BM Genel Kurulunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile verdi.

O gün Cumhurun Reisi ne demişti; “Buradan bir kez daha hatırlatıyoruz ki dünya 5’ten büyüktür. Hele hele 1’den hayli hayli büyüktür. 196 kez büyüktür”  İşte bu sözlerden sonra görüldü ki; Düşmanlar Türklerin gücünü unutmuş. Türk günü geldiğinde birleşme zamanı bir ve beraber olma zamanı gelince hain ve düşmanların korkulu günü o gündür. O gün bu gündür.

Ve Türkiye' de 15 Temmuz'dan bu yana "Devletin bekası için buradayız" söylemi ile kendi partili, davalılarını dahi karşısına almaktan çekinmeyen DEVLET, BAYRAK, TOPRAK, VATAN için her şeyi göze alan Dr. Devlet Bahçeli, yıllardır FETÖ'nün kumpası ile sıkıştırılmaya çalışılan Cumhurbaşkanı Erdoğan sonunda, Türk Ordusu ile AFRİN' barışı ZEYTİN DALI operasyonu ile başlattı.

Bu bana göre "ASRIN BARIŞ MÜCADELESİ,ZEYTİN DALINI TÜRKLER UZATTI" Bunu düşmanların anlaması umudundayım." Orada patlayan bombalar, İslam dünyasının özgürlüğü, İslam aleminin özgürlüğü ve Türk'ün dünyaya istediği zaman Lider ve egemen olabileceğini gösteren çıkıştır.

Bu ne Devlet Bahçeli, ne Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsi meseleleri, kavgaları değil; Bu Türkiye Cumhuriyeti Devletini sahiplenmiş, özümsemiş, atasını, geçmişini unutmamış, al kırmızı rengin nereden ve nasıl alındığını dünyaya hatırlatmaya hazırlanmış Türk Milletinin bu günkü Liderleri ile Dünya'da ki düşmana dersini verme, "TÜRK'ÜN AYAĞA KALKTIĞINI GÖSTERME GÜNÜDÜR."

Yıllardır hep aynı terane, yüzyıllardır yaptıkları tek şey arkalarına bir devlet alıp Türklere meydan okumak. Sonuç yine aynı. Hezimet, çaresizlik ve ölüm. Suyu ısıtın, kırmızıları giyin,makyajınızı yapın ve yatağa uzanıp bekleyin. Geliyoruz hevaller !

Bu saatten sonra kimse vız vız etmesin. KORKTUNUZ MU!?. BENCE KORKMALISINIZ. ÇÜNKÜ KORKUN, TÜRKLER GELİYOR.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi