KONYA’YA ÖDÜL, SAMSUN’A HÜZÜN!

KONYA’YA ÖDÜL, SAMSUN’A HÜZÜN!
Geçen yıl Eylül ayında Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Murat Yiğit, kısa sürede başardığı başarılı çalışmaları sonucu Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı

Geçtiğimiz Eylül ayında Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanarak göreve başlayan Murat Yiğit, göreve geldiği ilk günden itibaren il ve ilçelerinde güven ve iş birliğine dayalı ve özellikle hizmet odaklı eğitim anlayışıyla çok kısa sürede tüm Türkiye’ye örnek olacak projelere imza attı.

Kısa sürede Samsun’da kazandırmış olduğu eğitim yatırımları ile Milli Eğitim Camiasında adalet güven ve huzurlu çalışma iklimi oluşturan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit vizyonuyla tüm Türkiye’de uygulanacak projeler ile Samsun’u eğitim anlamında öncü konuma getirmiştir. Eğitim anlamında yapılan örnek çalışmaları kısa süre içinde ve geçtiğimiz günlerde İlimizi ziyaretinin arkasından bu başarısı Milli Eğitim Bakanının dikkatini çekmiş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’i Konya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atamasını yaparak ödüllendirildi.

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünden Konya İl milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Yiğit’in yerine ise Tokat Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar’ın atamasının yapıldığı öğrenildi. 

HABER –FOTO: Erol ŞEKER- Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber