Konya'nın 'Yiğit'i her yerde

Konya'nın 'Yiğit'i her yerde
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Murat Yiğit, ilçelerdeki ve Konya merkezdeki okulları ziyaret ederek okulların, öğretmenlerin ve öğrencilerin sıkıntılarını dinliyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Meram ilçesinde bulunan Meram Fen Lisesi ve Meram Selçuk İlkokulu'nu ziyaret etti.İl Müdürü Yiğit, ilk olarak Meram Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Okul Müdürü Ahmet İyibildiren’den okul hakkında bilgi alan Murat Yiğit sınıfları gezerek öğretmenlerle ve öğrencilerle sohbet etti. Okul bünyesindeki Cosmos Teknoloji Üssünde işlenen dersi izledi.

Daha sonra Meram Selçuk İlkokulu'na giden İl Müdürü, Okul Müdürü Şener Aydoğan’dan okulda yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı; sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle hasbihal etti.

Hatıra fotoğraflarının çekilmesinden ardından ziyaretler sona erdi.İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit’e ziyaretlerinde Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca eşlik etti.

konyanin-yigiti-her-yerde-(1).jpg



HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim