Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Kolbastı oynayan Çarşambaspor’ da davul eksik…

Kolbastı oynayan Çarşambaspor’ da davul eksik…

 

Son Haftalarda gündemi siyasetten çok ÇARŞAMBASPOR takımı aldı gidiyor. 

Araya Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri girse de,

Bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Bizim hep dediğim gibi bir oyumuz var gider verir çıkarız.

Kim daha kaliteli ve iyi hizmet verecekse, Kim Çarşamba’ya ve odaya kayıtlı insanlara hizmetler verecekse, Biz onları teraziye koyar ona göre hareketimizi yani oyumuzu verir çıkarız.

Haberci olarak ise; Tarafsız, Objektif bir gazete olarak her adayın haber yani açıklama hakkı vardır. Bize düşeni biz gerektiği gibi yerine getiririz. Kimsenin bir başkasından bize göre ne fazlası vardır ne eksiği. Bizim için önce Çarşamba’ya hizmettir. Adam kayırmacılık, senin benim adamım muhabbeti olmadı olmayacak.

Her neyse konuyu dağıtmadan Çarşambaspor takımına dönelim.

Çarşambaspor bildiğiniz gibi. Gerçi Allah’ı var takımın bu hafta 3 yedi 3 attı. Ya da hakeme dua etmeliydi takım. Çünkü hakem inanın bu yıla kadar görmediğim kadar güzel maç yönetti.

Ama bana göre takdir hakkını da Çarşambaspor’dan yana kullandı.

Kısacası Çarşambaspor’ da ki oyuncular (futbolcular demiyorum) davulu eksik kolbastı oynadı durdular sahada.  Bulancak sporlu oyuncular hakeme takılmasa görürdünüz anyayı konyayı… Sizi gidi Kolbastıcılar sizi…

Dünkü maçın en can alıcı noktası takımın değişmez, İbrahim Hancı’nın vazgeçilmez aşkı CEYHUN’un sahadan maç bitmeden alınması idi. Hancı aşkından ilk kez ayrılabildi. O cüsseyi kaldıramıyor onu da Hancı bir türlü göremiyor.

Dün Halim o kadar hata yapmasına rağmen kadroya girdi ve mükemmele yakın oyun oynadı.

Benim gözdelerimden Murat son haftalarda kayıplarda. Aldığı her topu kaybetmeye devam ediyor. İnşallah böyle devam eder.  Şımarmaz…

Defansta Yasin geldiğinden bu yana ilk kez tam nota yakın not aldı. Volkan’ı söylemeye ve yazmaya gerek bile yok. Volkan defansın sigortası. Adem’ e gelince garibim defans mı, orta saha mı, yoksa forvet miydi kendisi de anlayamadı.

Ama tüm hataların suçlusu ilan edilen Kaleci Doğan’ın yerine geçen yedek kaleci Emrah evlere şenlik kalecilik yaptı. Birinci ve son golde ki hatası affedilemez.  Sen kendinden 15 santim kısa adamdan gol ye. Emrah’ a güven korkusundan defans ileri çıkmakta korkuyor.

Yani Kaleci Doğan’ı herkesin gözü aradı. Bu asla inkar edilemez.

Kaleci Doğan tamamen suçsuz mu? Onu tartışırım ama bu saatte dereyi geçerken at değiştirirsen sonucuna katlanacaksın. Aslında bunu farklı sözle ifade edecektim ama bazı insanlar anlamaz.

Günün sonucuna gelirsek:

İbrahim Hancı saha kenarından neresini yırtarsa yırtsın bu takımda ki oyuncular kafalarında  kini oynamaya devam ediyor. Haftalar sonra tribüne çıkan taraftar muhteşem. Ceyhun efendinin çıkarken taraftarla polemiği yine tehlike sinyali verdi. Bu takımı ya yönetim, ya Hocası ya bir şekilde toplayıp şaha kaldıracak. Aksi takdirde bu takımın Süper Birinci Amatöre düşmesi için dua edenleri ne tarih ne de taraftar affetmeyecektir.

Utançla bu ilçede yaşamak istiyorsa bu duyguları besleyen yöneticiler çekip gitsin.

Hocası yönetemiyorsa ve futbolcusuna kendisini dinletemiyorsa çekip gitsin.

Her olayın akabinde Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ı kötüleyen ve suçlu ilan eden yöneticilere son uyarım.

Bu takıma yeteri kadar başkan Dündar maddi destek vermedi mi?.

İş iyi gidince siz kötü gidince Başkan Dündar mı oynatmıyor, yapmıyor.

Elinizi vicdanınıza koyun ve artık çekilin ortadan.

Ya yönetecek yürekli insanlar gelsin ya da bu takımı layık olduğu yere getirecek çalışmalara başlayın. Takım düşse de ne tarih, ne Çarşamba ne de vicdanlarınız sizi asla affetmeyecektir.

Demedi demeyin.

Biz yeni başladık muhabbete.

Bundan sonrasını siz düşünün.

Ben demiştim.

NOT: Selamı keseceklere son kavşakta ayrılmadan uyarımdır. Sakın selamı sabahı kesmeyi düşünme, düşündüğün nokta da eksiler ortaya çıkıyor demektir. Biline…

Mutlu ve (sağ)- lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi