Köktaş’tan Polis Kutlaması

Köktaş’tan Polis Kutlaması
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat KÖKTAŞ, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

HABER – FOTO: Ayhan GONCA

Türk polisinin, halkın huzuru, genel güvenlik ve asayişinin temini, devletin bütünlüğü için fedakarca hizmet verdiğini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Gücünü halktan ve yasalardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman büyük bir özveriyle yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak sorumluluklarını yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Polis teşkilatımız her zaman bu bilinç ve anlayışla hareket ederek, görev ve sorumluluklarını kendisine yaraşır biçimde yerine getirmektedir. Türk Polis Teşkilatı'nın son yıllarda yaptığı özverili çalışmalarıyla saygın kurumlar sıralamasında üst sıralara yükselmiştir. Kuşkusuz bu yükselişte fedakâr, özverili, sağduyulu, ulusal ve uluslararası hukuka uygun çalışmaları etkin rol oynamıştır. Türk Emniyet Teşkilatı personeli, organize suç örgütü ve terörle mücadelenin yanı sıra asayiş olaylarında ve sosyal-kültürel proje uygulamalarında da çok büyük başarılara imza atmıştır. Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin, bundan sonra da milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir bilinçle ve halkla bütünleşerek en iyi şekilde devam ettireceğine yürekten inanıyoruz.

Bu vesileyle, “Emniyet Teşkilatımızın 168. Kuruluş Yıldönümünü kutlarken, görevlerini yaparken şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber