KÖKTAŞ’TAN GIDA İHTİSAS OSB DESTEĞİ

KÖKTAŞ’TAN GIDA İHTİSAS OSB DESTEĞİ
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesinde kurulması istenilen Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için destek vereceğini söyledi

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, ilçeye kurmayı amaçladıkları gıda ve tarım ürünlerine yönelik, Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için de Başkan Köktaş'tan destek istedi.

Türkiye ve Samsun’a faydalı olan çalışma ve projelere her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Köktaş, "Ülke ekonomisine ciddi ivme kazandıran bu çalışmalara olan desteğimiz her zaman devam edecektir. AK Parti olarak, ülkemizin ve milletimizin daha müreffeh yarınlara gitmesi için ne gerekiyorsa yapmak için, gece gündüz çalışmaya, bu noktada da hiçbir şekilde geri durmamaya söz vermiş kadrolarız. Bu anlamda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilçemize kurmayı amaçladığı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve bu gibi OSB'lerin ve projelerin sayılarının arttırılması için gerekli desteği vermeye, her zaman gayret vereceğimizi ifade etmek isterim" diye konuştu.

ziyaret1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber