Köktaş’tan gençlere tavsiyeler

Köktaş’tan gençlere tavsiyeler
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Atakum ve İlkadım İlçe 3. Gençlik Kolları Olağan Kongresi'ne katıldı

Gençlere tavsiyelerde bulunan Milletvekili Köktaş, kendisinin de gençlik yıllarından itibaren siyasetin içinde olduğunu 35 yılı aşkındır sürdüğü siyasette en önemli unsurların eğitim, inanç, disiplin, istişare ve değerlendirme olduğunu söyledi.

"AK Parti İle Siyaset Gençleşiyor, Türkiye Güçleniyor" sloganıyla yapılan Atakum ve İlkadım İlçe 3. Gençlik Kolları Olağan Kongreleri gerçekleştirildi. Kongrelere katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisininde gençlik yıllarından itibaren siyasetin içinde olduğunu 35 yılı aşkındır sürdüğü siyasette en önemli unsurun tecrübe olduğunu kaydetti.  Gerçekleşen kongrelerin teşkilat, parti, ülke ve millet için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Milletvekili Köktaş, "AK Parti, eğitimden, ulaşıma, demokrasiden, ekonomiye kadar her alanda ülkemize hizmetler gerçekleştirmiştir.

Miletimizden aldığımız güçle ve gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz ile birlikte sürekli kendimizi yenileyerek, geliştirerek daha uzun yıllar boyunca ülkemize hizmet etmeye inşallah devam edeceğiz.

Değerli gençler; Siyaset yapmak için çok iyi eğitim alabilirsiniz, çok iyi hocalardan ders almış olabilirsiniz, ama sahayı iyi öğrenemezseniz, araziyi iyi analiz etmezseniz, koordinasyonu iyi sağlayamazsanız siyasette başarılı olmanız zordur.

Görüyoruz ki nice eğitim almış 3-4 tane yabancı dil bilenler siyaseti girmiş fakat çok kısa zamanda siyasetten silinmiş gitmiştir.  Ama sokağı, araziyi bilen eğitimini köklü teşkilatların içinde almış bu anlayışla siyasi partilerin omurgası olan teşkilatçılığı bilen, teşkilatın olmasa olması olan,  eğitim, inanç, disiplin, istişare ve değerlendirmeyi elinden bırakmayanlar ise siyasette uzun soluklu ayakta kalmış, ülkesine ve milletine çok iyi hizmetler yapmıştır.

Bugün bunun en iyi örneğini son yıllarda, bu yüzyılın içinde yetişmiş en iyi siyasetçi, belkide yeri hiç dolmayacak bir siyasetçi olan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Allah kendisinden razı olsun, uzun ömürler versin.

Bu anlamda AK Parti bir okul gibidir. Buradan yetişen siyasetçiler, teşkilatlar da aldıkları tecrübe ve birikimle 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda milletimize hizmet etmeye, hayır duasını almaya devam edecektir. " diyerek sözlerine son verdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir