Köktaş'tan ‘8 Mart’ mesajı

Köktaş'tan ‘8 Mart’ mesajı
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ve Samsun'da yaşanan menfur olayla ile ilgili mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Samsun’un Canik ilçesinde bir kadının eski eşi tarafından şiddete uğraması olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Köktaş açıklamalarda şu sözlere yer verdi: "Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın mensupları olarak, kadın bir medeniyetin temelidir. Hayatın her alanında, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlar, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun birleştirici değeridir.Aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınlar, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş düzeye ulaşmasında önemli bir yere sahiptir.Evinde ya da iş dünyasında emek ve değer üreten bütün kadınlar başımızın tacıdır. Bilim, siyaset, eğitim, kültür, sanat, spor ve iş dünyasında büyük başarılara imza atan kadınlarımız, gurur kaynağımızdır.Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti olarak göreve geldiğimiz günden bu yana aile hayatında, iş dünyasında, sağlıkta, eğitimde ve diğer tüm alanlarda hayata geçirilen reformlar ve düzenlemelerle, kadınların statüsünü hak ve adalet eksenli bir anlayışla yükseltmek için çok önemli çalışmalara imza atıldı, atılmaya da devam ediyor. Hedeflerimize kararlılıkla yürürken, başımızın tacı olan kadınlarımızı da 'Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum' ilkesinden hareketle her alanda daha da ileriye taşımak adına gayretli çalışmalarımız sürmektedir.

Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde olduğu gibi kadınların maruz kaldığı şiddet halen önemli bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Kadına yönelik şiddet insanlığa ve manevi değerlerimize yapılan en büyük ihanettir. Şiddetin hiç bir türü insanlık onuruyla bağdaşmaz. İlimizde yaşanan ve insanlığa sığmayan kadına şiddet olayını da nefretle kınıyorum. Anne ve çocuğa gerekli her türlü destek ilgili kurumlarımız tarafından sağlanmaktadır. Bizleri derinden üzen ve yürekleri yaralayan menfur olayı ilgili kurumlar ile birlikte takipçisi olacağız.

Bu duygular ile başta şehit, gazi anneleri, eşleri ve sağlık çalışanı kadınlar olmak üzere toplumun her bir katmanında en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren, dünyamızı daha yaşanılası hale getiren kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir