Köktaş’ın Ustalık Dönemi başladı

Köktaş’ın Ustalık Dönemi başladı
Samsun’da 24 Haziran 2012 tarihinde yapılan AK Parti İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’nde il başkanı seçilen Fuat Köktaş, 6 yıl aradan sonra 3. kez koltuğa oturdu

Fuat Köktaş, mazbatasını aldıktan sonra devir teslim töreni için AK Parti İl Başkanlığı’na geldi. AK Parti İlçe Başkanları, meclis üyeleri ve delegelerin hazır bulunduğu devir teslim töreninin açılış konuşmasını yapan eski AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya, “Hizmet anlamında her zaman Samsun ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan için var olacağız. Başkanımız Fuat Köktaş’ın da başarısı için her zaman hazır ve nazır olacağız. 16 aydır sürdürdüğümüz il başkanlığında önemli işler yaptığımızı düşünüyoruz. Özellikle 2014 ve 2015’teki hedeflerimizi bütün kardeşlerimiz ile paylaştık. Önümüzdeki yerel seçimlerdeki hedefimiz 17+1. Bu hedefimiz bundan sonra İl Başkanımız Fuat Köktaş’a emanettir. Başkanımıza bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum ve koltuğu hemen kendisine devretmek istiyorum. Çünkü bunun yükü çok ağır” dedi.

Görevi Osman Çetinkaya’dan devralan AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, “Bu kadrolar ve makamlar bizim hizmet için devraldığımız makamlardır. Burada hissiyata ve duygusallığa yer yok. Biz bu makamları devralıyorsak, mutlaka kararlılık, ciddiyet ve çalışkanlık duygusu içersinde hareket edeceğiz ve partimizin buradaki oyunu yükseltmeye devam edeceğiz. Açılış konuşmasında Osman Çetinkaya 17+1 belediye başkanlıklarını hedef koyduklarını söyledi. Samsun’da 17+1 belediye başkanlıklarını almak için yarından itibaren çalışmalarımızı başlatıyoruz. Biliyoruz ki 2004 yılı belediye seçimlerinde alınan AK Parti’li belediyelerin daha sonraki belediye seçimlerinde kaybedilmesinden sonra teşkilat mensubu arkadaşlarımızın hareket alanları daralmış, siyaset yapma kabiliyetleri azalmıştır. İnşallah buraları biz geriye alıp, arkadaşlarımızın hareket yapma alanlarını genişletip, siyaset yapma kabiliyetlerini arttıracağız diye düşünüyorum” diye konuştu.

koktas’in-ustalik-donemi-basladi.jpg
Siyasetin nasıl yapılacağını bildiğini ifade eden Köktaş şöyle devam etti: “Bu tecrübelerimizi 2014 ve 2015’teki seçimlerde yansıtarak Samsun’da ustalık dönemine adım adıyoruz. Bu partiye çalışmalarıyla emek vermiş, gönlüyle katılmış, oyuyla destek vermiş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bunların tüm hak ve hukukunu korumakta bizim birinci derecede vazifemizdir. Türkiye’de sorun olan birçok konu 2007 yılından itibaren Türkiye’nin gündeminden çıkmıştır. Adaylığımı açıkladığım dönemden itibaren ilçelere gittiğimde, ilçelerin hiçbirinde köy yolunun yapılmasıyla ilgili konuşmuyor, hastanelerde yer olmadığı ve tomografi cihazlarının olmadığı konuşulmuyor, ana hat ulaşımları ile ilgili sıkıntılar konuşulmuyor. İlçelerde istihdam ve işsizlik konuşuluyor. Yani iş ve aş konuşuluyor. Biz de devletimizin verdiği yerel yönetimler gücü ile ilçelerimize özellikli projeler üretmenin öncüsü olacağız. İlçelerdeki arkadaşlarımıza iş ve aş imkanı sağlamaya gayret göstereceğiz.”
Daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Köktaş, Samsunspor’un pazar günü yapacağı kongre ile ilgili bir soruya, “Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz ile bu gece bir araya geliyoruz ve onu da çözeceğiz. Kulüp başkanı ile görüştüm. Göreve devam etmesi konusunda kendisine destek verdik. Muhtemelen yoluna devam edecek” şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel