Köktaş'ın, 'Ustalık Kabinesi' herkesi heyecanlandırıyor

Köktaşın, Ustalık Kabinesi herkesi heyecanlandırıyor
Geçtiğimiz günlerde yapılan AK Parti 4.Olağan kongresinde İl Başkanı seçilen Fuat Köktaş,

2006 yılında koltuğu kaybetmişti. 2002-2006 yılları arasında İl Başkanlığı yapan Köktaş, disiplini ve teşkilatçılığıyla hatırlanıp seviliyor 

İlk İl başkanlığı döneminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'a defalarca seçim mitinglerine geldi. Köktaş, yönetiminde ki İl Başkanlığı seçimlerde alınan sonuçlarla da Başbakan Erdoğan'ın gözde teşkilatları arasına girmişti.    Yönetim kurulunda bulunan pek çok isim geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede de yine Fuat Köktaş'ın listesinde yer aldı. Hazırladığı listeye partinin değişik kademelerinde görev yapmış birçok partiliyi de dahil eden Fuat Köktaş, adeta 'Ustalık Kabinesi' hazırladı.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da uzun yıllardır birlikte teşkilatçılık anlayışı ile siyaset yaptığı çok yakın arkadaşlarından İl başkanlığını kaybettikten sonra da hiç bir zaman kopmadı. Geçtiğimiz günlerde Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen 4. olağan kongreye 4 gün kala başkan adaylığını açıklayan Köktaş, delegelerin kısa sürede büyük sevgi gösterisi ve desteğiyle AK Parti Samsun İl Başkanlığı koltuğuna Genel Merkez adayı olarak gösterildiği iddia edilen eski il başkanı Çetinkaya’ya karşı büyük bir zafer alarak yeniden AK Parti İl Başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri arasında bulunan isimlerin bir çoğunun 2002-2006 yılları arasında Köktaş'la birlikte olan kişilerden oluşması da, parti camiasında 'Teşkilatçılık, disiplin, sevgi, saygı ve birlik beraberlik böyle olur' dedirtti.

 

Köktaş, Pazar günü yapılan seçimin ardından İl Başkanlığı mazbatasını da önümüzde ki günlerde alarak yeniden İl başkanlığı koltuğuna oturarak görevinin başına geçecek. Partililerin çoğu Samsun’a yapılacak yatırım ve hizmetler için şimdiden heyecanlanmaya başladıklarını belirterek, Köktaş başkanla kaldığımız yerden yeniden başlayacağız diyerek desteklerini sürdüreceklerini belirtiyorlar.

Haber: Ayhan Gonca- Kenan Gün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel