Köktaş’a hayırlı olsun ziyareti

Köktaş’a hayırlı olsun ziyareti
Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ve sendika üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

 

Köktaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ve üyelerin de hazır bulunduğu ziyaret, oldukça samimi bir havada geçti. Başkan Uzun, Köktaş'ın tecrübesiyle AK Parti'nin gücüne güç katacağını söyledi. AK Parti'nin köklü bir parti olduğunu ifade eden Başkan İbrahim Uzun," Hizmetin adresi olan AK Parti, iktidarı ile birlikte hem şehrimiz hem de bölgemiz altın çağını yaşarken, ülkemiz de dünya çapında itibar kazanmıştır. İl Başkanı seçilen sayın başkanımız Fuat Köktaş da ustalık döneminde tecrübesiyle AK Parti'nin gücüne güç katacaktır. Kendisinin daha önce olduğu gibi yeni döneminde de AK Parti'nin, şehrimiz ve ülkemiz için önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyorum" dedi.

Başkan Uzun'a ve sendika üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ise birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyorum. Hepimizin amacı belli bu ülke ve ilimiz için taş üstüne taş koyup vatandaşa hizmet götürmek en büyük gayemizdir" diye konuştu.

Ziyarette Yol İş 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Fuat Köktaş'a nostaljik bir radyo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz