Köktaş: “UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ”

Köktaş: “UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ”
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Uzun ince bir yoldayız. Gidiyoruz gündüz gece. Gündüz de gideceğiz, gece de gideceğiz, hedefe ulaşana kadar gideceğiz” dedi

Ladik ilçesinde düzenlenen AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının konuşmalarının ardından, köy ve mahalle temsilcileri, ilçe de yaptıkları çalışmaları ve talepleri dile getirdiler.

Yapılan değerlendirmelerin, görüş alışverişinin ardından konuşmasına “14 Ağustos 2001'i unutmayın! Bu bizim yola çıkış tarihimizdir. O gün ne dedik?” diyerek söze başlayan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Uzun ince bir yoldayız. Gidiyoruz gündüz gece. Ne olursa olsun gideceğiz. Gündüz de gideceğiz, gece de gideceğiz, hedefe ulaşana kadar gideceğiz” diye konuştu.

AK Parti, Türkiye'nin tüm dinamiklerini bünyesinde barındıran, çoğulcu, demokrat, sivil ve yepyeni bir siyasi aklı temsil eden yegane partisi olduğunu belirten Başkan Fuat Köktaş, "AK Parti, Türkiye'nin milletimizin taleplerinden doğmuştur. AK Parti, milletimizin gözündeki son umut ışığıdır. Bizim siyasetimizde, asıl olan insanımızla aynı hizada olmak, aynı paralelde yürümek ve milletimizle tarihi güzergahı, aynı kader çizgisini takip etmektir. AK Parti'nin kaybetmesi için, Türkiye'nin kaybetmesini isteyenler oldu. Ama biz, her zaman dedik ki; Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız. AK Parti buralara manşetlerle gelmedi, manşetlere rağmen geldi. AK Parti buralara çözümsüzlük politikalarını savunarak statükoyu savunarak değil, onlara rağmen geldi. AK Parti milletten aldığı güç ile, destek ile, hayır duaları ile bu yola çıktı. Bu sorumluluğu üstlendi, yoluna milletle birlikte devam etti, milletle de birlikte devam ediyor” şeklinde konuştu.

Başkan Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye ekonomisi platform değiştirmiş, kulvar değiştirmiş, AK Parti'den önce geçmiş 10 yıla, 20 yıla kıyaslanmayacak ölçüde sağlam bir yapıya kavuşmuştur. Türkiye artık eskisi gibi krizlere ve dalgalanmalara karşı zayıf değil. Ekonomisi sağlam temeller üzerine kurulmuş, hızlı bir şekilde değişimi ve dönüşümü yaşayan bir ülkedir. AK Parti iktidara geldiğinde IMF'ye 23,5 milyar dolar borçlu, 230 milyar dolar milli gelirle devralınan bir ekonomik tabloyu, bugün 1.2 milyar dolar borcu kalan, 2011 yıl sonu rakamlarına göre de milli geliri 772 milyar dolar olan bir ülke haline geldi. Milli gelirimiz 4 kata yakın büyümüştür. Sözleşme gereği, önümüzdeki nisan ayı IMF'ye olan borcumuz kapanacak. Göreceksiniz ki IMF kapılarında ülke ülke dolaşan bir Türkiye yerine IMF'ye borç veren bir Türkiye olacak.”koktas“uzun-ince-bir-yoldayiz”-2.20121122111637.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel