Köktaş: Türkiye Dünya’ya örnek verdi

Köktaş: Türkiye Dünya’ya örnek verdi
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İl ve İlçe Başkanlıkları tarafından video konferans yoluyla düzenlenen programlara katılarak teşkilat üyeleri ile bayramlaştı

Milletvekili Köktaş, "İnsanlar dünyada ölüme terk edilmişken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti, dünyanın neresinden olursa olsun, gelen bir çağrıya cevap vererek, ambulans uçak göndererek, hastasını Türkiye'ye getirip burada tedavi edip, dünyaya bir insanlık ve yönetim örneği verdi" dedi.

AK Parti Samsun İl, Atakum, 19 Mayıs ve Çarşamba İlçe Başkanlıkları tarafından video konferans yoluyla gerçekleştirilen programa katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, yönetimleri ve teşkilat üyeleri ile biraraya gelerek bayramlaştı. Milletvekili Köktaş, İlçe programlarında teşkilat üyelerine tecrübe paylaşımı da bulunarak gündeme dair görüşmelerde bulundu.

DUALARIMIZ BU YÖNDE
Bu buruk bayram sevincinde aramızda mesafeler olsa da, gönülden bağlananları mesafeler ayıramaz diyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bu bayram sevdiklerimizle aramızda mesafeler olabilir ama Allah'ın izniyle bu günler de geçecek yine bir araya gelerek kucaklaşacağız.
Öncelikle teravihi olmayan, hatimi olmayan bir Ramazan ayının arkasından, sevgisi, coşkusu, kucaklaşması olmayan bir ramazan bayramını idrak ediyoruz.  Allah bir daha böyle Ramazan ve Bayram yaşamayı, Müslümanlara nasip etmesin. Cenab-ı Allah inşallah, böyle bir hastalığı, pandemiyi insanlara bir daha nasip etmez diye dua ediyorum.

GÜÇLÜ ALTYAPI GÜÇLÜ DEVLET
Tabii ki görünmeyen bir virüs bütün insanlığı esiri altına hayatı durduran, üretimi durduran, insanları belirli bir alana kısıtlayan bir virüsle mücadele etmek, çok kolay şey olmasa gerek. Bütün bu zorluklara rağmen; Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin almış olduğu yerinde ve zamanında kararlarla; 18 yıldır Türkiye'yi imar ettikleri ekonomik altyapı, sağlık altyapı, ulaşım altyapısı ile birlikte; ne kadar bir güçlü devlet olduğumuzu, 18 yıl içerisinde nereden nereye geldiğimizi, bir hesap etme, bir muhakeme ve muhasebe etme fırsatını da bu vesile ile yakalamış olduk.
Bu noktada, ülkemizin önünü açan, Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemi ile ani kararlar alıp, ‘Olaylara anında müdahale eden’ bir yapıya Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kavuştuğumuz için mutluyuz, gururluyuz. Bunda katkısı olan bütün teşkilat mensuplarımızdan seçmenine kadar herkese, ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İNSAN SAĞLIĞINA DEĞER VEREN ANLAYIŞ
İnsanlar dünyada ölüme terk edilmişken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın neresinden olursa olsun, gelen bir çağrıya cevap vererek, ambulans uçak göndererek, hastasını Türkiye'ye getirip burada tedavi edip, dünyaya bir insanlık ve yönetim örneği verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ekibine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Değerli arkadaşlar, sonuçları itibarıyla bu sistemin, ülkemize, insanlarımıza ve tüm dünya insanlarına sağladığı katkılara bakarak, geleceğe umutla bakarak, asla eksikliklerimizden karamsarlığa, yeise düşmeden önümüze bakmamız, hükümet politikalarımızı almış olduğumuz kararları bir bir bütün olarak vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor.

MUHALEFET ELİNİ OVUŞTURDU!
Öyle bir muhalefetle karşı karşıyayız ki; rahatlıkla çıkıp, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde; “AK Parti iktidarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her ne yaparsa yapsın ‘iyi yaptı’ demeyeceğiz, bunları alkışlamayacağız” diyen bir muhalefet anlayışıyla biz mücadele ediyoruz. Pandemi döneminde Türkiye'nin tökezlemesini, “Acaba buradan bir hükümet değişikliği ile erken seçime gidilebilir mi?” anlayışını, hatta “Bir şekilde iktidar değişecek!” diyenlerin, ağzını açtığı, ellerini ovuşturduğu bir dönemi yaşadık.

HIZLI KARAR ALAN BİR SİSTEM
Hamd olsun gerek sağlık kuruluyla, gerek bilim kuruluyla, gerek ekonomik kuruluyla dimdik ayakta duran, hızlı karar verebilen ve sonuçlarını hızlı takip edebilen bir sistem sayesinde, tedarik zincirini kırmadık. Üretimi kesmedik. Her alanda insanımızın yanında olduk, hizmet ettik.
İnsanların vergileri SSK’ları ötelendiği gibi alınan ekonomik tedbirlerle, farklı meslek mensuplarına, iş mensuplarına çok farklı kredilerle, can suyu verildi.
Bundan sonraki süreç içerisinde de inşallah, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gelecek adına neler yapmamız gerektiği de planlanarak, süreci kontrollü bir şekilde yürüteceğimize inanıyorum.

TEŞKİLAT ÜYELERİNE MESAJ
Bu dönem bittikten sonra, dün Cumhurbaşkanımızın İstanbul il Başkanlığı toplantısına katılarak verdiği mesajı, çok iyi okumamız gerektiğini, bu mesajın gelecek dönemde teşkilatlarımızın üzerinde yürümesi gerektiğini iyi anlamamız, idrak etmemiz gerekir çünkü muhalefet yapmak çok kolaydır. Muhalefet; “Ne yaptınız? Tabii ki yapacaksınız. Ne oldu ki?” deyip, işin içerisinden çıkabilir ama biz, iktidar mensupları, iktidarın teşkilat mensupları olarak, ne yaptığımızı iyi bilmek ve bize bu şekilde muhalefet edenlere, gerekli cevabı verebilmemiz için ülkemizin geçmişten bugüne ve gelecek perspektifine iyi bakmamız gerektiğini düşünüyorum.
Bu noktada teşkilat mensuplarımızın, zor olan bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum. Ben tekrar herkesin bayramını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah coşkulu bayramlarda buluşmak, hasret gidermek dileğiyle herkese, sağlık sıhhat huzur içerisinde, ülke güvenliği içerisinde nice bayramlara erişmeyi, nasip etsin diyorum." diyerek sözlerine son verdi.

80e33ec8-76c2-4630-abaf-0e0ac500bd63.jpg

img_8541.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir