Köktaş: Samsun'un için önemli bir toplantı

Köktaş: Samsun'un için önemli bir toplantı
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin başkanlığında, sanayici ve işadamlarının katıldığı, Samsun'un ekonomik durumu, sorunları ve çözüm yollarının görüşüldüğü toplantının ilimiz için çok önemli old

Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Toplantı Salonu'nda, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati'nin katılımlarıyla 'İş Dünyası ve Temsilciler' toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında sanayici ve işadamlarına bir selamlama konuşması yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Çok değerli Bakan Yardımcımızın katılımları ile gerçekleştirdiğimiz, Samsun'un ekonomik durumu, sorunları ve çözüm yollarını konuşacağımız toplantımıza hoşgeldiniz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Samsunumuz Karadeniz'in başkenti konumdadır. Ulaştırma açısından Samsun, limanıyla, hava yoluyla, kara yoluyla, demir yollarıyla önemli bir şehirdir. Samsunumuz da sanayileşmeye doğru adım atarken bir çok engellerle karşılaştık ve bazı sorunlarımız oldu. Bunları da Ankara da bakanlıklarımızın desteği ile yavaş yavaş aşma durumuna geldik.

Ülkemizin bütün bölgelerinde dış kaynaklı yaşanan sıkıntılar var. Bu anlamda bütün illerde olduğu gibi Samsun'a da özel önem verilmesini Samsun için özel teşvikler, özel yardımlarınızı biz sizlerden rica ediyoruz. Biraz sonra ilimiz de istihdam yaratan, vergi ve sigorta bordroları ödeyen sanayicilerimiz söz alacaklar, konuşacaklar ve sorunlarını dile getirecekler. Biz inanıyoruz ki burada ele alınan sorunlar sizin nezdinizde çok değerli Hazine ve Maliye Bakanımız sayın Berat Albayrak'a iletilerek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması sağlanacaktır. Bununla birlikte Samsunumuz yeniden bir heyecen ile yapacağı sıçramayla hedefine doğru ilerleyecektir." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset