Köktaş: Mücadelemiz çocuklarımız için

Köktaş: Mücadelemiz çocuklarımız için
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ülkemiz ve milletimiz adına çalışmalarımızı, hizmetlerimizi sürdürürken, çocuklarımıza daha huzurlu, güvenli bir gelecek bırakmanın ve geleceğe hazırlamanın mücadelesini veriyoruz

Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetimi ve sporcuları, Çarşamba Sosyal Hizmetler ve Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün birlikte yapmış olduğu proje kapsamında AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı ziyaret ettiler.

Çarşamba Sosyal Hizmetler ve Çarşamba Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün birlikte yapmış olduğu "Amacımıza Doğru Koşuyoruz" projesi kapsamında Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ne bağlı sporcu çocuklar, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyesi ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaret etti.

Sporcu çocukları ve beraberindeki heyeti mecliste ağırlayan Milletvekili Köktaş, misafirlerine genel kurul çalışmaları ve Meclis hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Köktaş, "Bakanlıklarımıza bağlı kurumlarımızın böyle anlamlı projelere imza atarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza spor yaptırmaları, sosyal aktivitelere dahil etmeleri ve bu amaçla topluma kazandırmaları gerçekten önemli bir görev ve sorumluluktur.

Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. İnanıyorum ki, her biriniz yakın gelecekte Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni her alanda çok güzel mevkilerde temsil edeceksiniz. Kendinizi böyle bir geleceğe hazırlayın. Umutsuzluğa kapılmadan, yılmadan, yorulmadan hedeflerinize varmak için çok çalışın. Bunun tek yolu eğitim ve kitap okumaktır. Ziyaretimize gelen genç kardeşlerimize de hep söylüyorum. Ne iş yaparsanız yapın severek yapın. Mutlaka başarıyı yakalarsınız.

Bizlerde Meclis'te ülkemiz ve milletimiz adına çalışmalarımızı, hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Çocuklarımıza daha huzurlu, güvenli bir gelecek bırakmanın ve geleceğe hazırlamanın mücadelesini veriyoruz. Size nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyor, eğitim ve spor hayatlarınızda başarılar diliyorum. Evlerinize döndüğünüzde arkadaşlarınıza ve ailelerinize selamlarımı iletin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir