KÖKTAŞ KAHVERENGİ'Nİ AÇTI

KÖKTAŞ KAHVERENGİNİ AÇTI
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, işletmeciliğini Semih Tezgören'in yaptığı Kahverengi Kafe'nin açılışını yaptı.

 

Çiftlik Akbank Şubesi'nin bulunduğu cadde de yer alan mekanın açılışında konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, yerel işletmelerin her zaman desteklenmesi gerektiğine belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak açılış kurdelesini kesti.
 
Kahverengi Kafe'nin işletmeciliğini yapan Semih Tezgören, İl Başkanı Fuat Köktaş'a ve katılımcılara teşekkür ederek, "Kafemizde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Belirli günlerde canlı müzik yapacağız. Sadece gençlere değil, her yaş grubuna hizmet edeceğiz. Bulunduğumuz sektör, emek ve zaman isteyen bir sektör. Bu yüzden, yorulmadan ekip arkadaşlarımızla çalışacağız. Genç, yaşlı herkes kafemize gelebilir, istediği oyunu oynayabilir. Müşterilerimizin fikir ve görüşlerine de açık olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Açılışa, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın yanı sıra, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve Yönetim Kurulu üyeleri, Atakum Belediye Meclis Üyesi Murat Ekşi, Yeşil Bursa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çakır, SAMGİAD eski başkanı Orhan Sever ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel