Köktaş Geldi Hizmet Geldi

Köktaş Geldi Hizmet Geldi
Hürriyet Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Aydın’ın annesinin cenaze törenine katılmak için Çarşamba’ya

gelen AK Parti Samsun il Başkanı Fuat Köktaş cenaze sonrası bazı köyleri ziyaret ederek sorunları dinledi

Çarşamba’da yatırım yeni adı Fuat Köktaş oldu. Yapılan Samsun İl kongresinden sonra AK Parti İl Başkanı Seçilen Fuat Köktaş’ın Çarşambalı oluşu bölge insanını sevindirmişti. Bölgeye yapılan yatırımlar konusunda Çarşambalı bir il başkanı çalışmanın daha verimli olacağı ise her fırsat dillendirilmişti.  Bu bağlamda Fuat Köktaş Yatırımlar konusunda Çarşamba’nın yeni umudu oldu.

img_0092.20120717102628.jpg

AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatının, İl başkanı seçilmesinin ardından kutlama amacıyla ziyaret ettiği Fuat Köktaş’la yapılan toplantıda da sıkça dillendirilen Çarşamba’ya yatırımların hızlanacağı ve beklentilerin arttığı hususu Fuat Köktaş’ın “her yere eşit dağıtacağız ama Çarşamba biraz daha fazla pay alacak” cümlesiyle daha da netleşmişti.

 

Çarşamba’nın iyi çalışan muhtarlarından biri olarak gösterilen ve aynı zamanda Dikbıyık İçme Suları Birliği başkanı olan Aşağı Dikencik Köyü Muhtarı Mustafa Battal’ın köyü için yaptıkları saymakla bitmez. Daha şehir merkezlerinde bile tamamlanmayan ya da yarım yamalak olan kaldırım olayını muhtar, köylünün de desteğiyle kendi köyüne yapmış. Yapılan sadece kaldırımla da kalsa iyi muhtar bununla da yetinmeyip büyük şehirlerde bile zor bulabileceğiniz cinsten aydınlatma direkleriyle köyüne ayrı bir hava katmış. Bunların hepsinin köylünün desteğiyle birlikte yaptığını belirten muhtar Mustafa Battal, Aydınlatma direkleri konusunda, AK Parti Samsun il Başkanı Fuat Köktaş’tan yardım istedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, AK parti İlçe başkanı Mehmet Köse ve Muhtar Mustafa Battal, Hürriyet Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Aydın’ın annesinin cenaze töreni Sonrasında ziyaret ettikleri Aşağı Dikencik Köyü’nde incelemede bulundular. Mustafa Battal yapılan ziyarete birçok işi köylü ile birlikte yaptıklarını belirtirken, aydınlatma direklerine çekilecek kablo için Başkan Fuat Köktaş’tan yardım istedi. Fuat Köktaş’ta bu konuda yardımcı olmaya çalışacağını belirtti.

 

Bu olay AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş’ın Çarşambalı oluşundan kaynaklı bölgeye yapılacak hizmetlerin ve yatırımların başlangıcı olarak yorumlanırken bölgenin bundan sonra sıkça yatırım alacağı dillendirildi.

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz