Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Köktaş, İl Başkanlığına aday değilim dedi ortalık karıştı

Köktaş, İl Başkanlığına aday değilim dedi ortalık karıştı

Dün İl Başkanlığı noktasında en çok Ercan Albayrak adının veliaht AK Parti yeni İl Başkanı olacağını yazdık. Aman Allah'ım. ..

Destekleyenleri görünce bir kere daha ne kadar haklı bir noktaya yani konuya parmak işareti yaptığımızı gördük. Ne mutlu. Olur olmaz gerisi Ercan Albayrak'ın kendisindedir.

Karar kendisinin yani...

Kıskananlar 'Ercan Albayrak Olmaz', 'Sanmıyorum' Bahanesinden Öteye Laf Edemiyor. Peki olur mu olmaz mı yola çıkılınca hep birlikte göreceğiz.

Ama bildiğim İl Başkanı Fuat Köktaş dün Halk Eğitim Merkezinde yapılan Çarşamba 50. İlçe Danışma toplantısında partililere, "Genel Başkanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, büyün kurullarla, teşkilatlarla istişareler ederek, görüşlerini alarak bu gemiyi son ana kadar kazasız belasız getirip devretmesi gereken kardeşine, yol arkadaşına devrettiyse; Ben de aynen bütün ilçe teşkilatlarıyla, Belediye Başkanları, belediye meclis üyelerimizle istişareler ederek ve bütün ilçelerimizde sağlam bir yapı kurarak Genel Merkezimizin karar verdiği bir kardeşimize inşallah 5. Olağan kongremizde görevimi devretmek suretiyle sizler gibi AK Partinin sıradan bir neferi olarak bu davaya hizmet etmenin gayreti içinde olacağım. Bunu da kongremizde anlatırken, kendimin de aday olmayacağını buradan ifade etmek istiyorum" ifadeleri ile bizi bir kere daha net doğru ve tarafsız haberler ve yazılar yazdığımızı işaret etmiş oldu.

Açıklama, laflar, verilen sözler ortada. Bunun geri dönüşü yok. İlerisi Milletvekilliği aday adaylığı. Ne diyeyim 2 kere denedi olmadı 3. sün de ise yine Allah bilir diyorum...

Şimdi gözler Ercan Albayrak'ın nasıl bir karar vereceğindedir. Ama Köktaş başkan siyasetin Kurdu olmuş çok zeki bir isim. Her ne kadar aday değilim dese de basına kapalı bölümde mutlaka işaretini de vermiş ola ki duyumlarıma göre Samsun İl Yönetiminde kulisler o dakikadan itibaren hızlandı.

İl Başkanlığına aday çıkması düşünülen bir başka isim ise; Burhan Erçal, Ercan Albayrak ikilisinden hangisini işaret edeceği merakla bekleniyor. Ama AK Parti teşkilatçılığında kurumsal yapı, maddi ve manevi sıkıntısız bir gelecek başkan adayı beklentisi de çok net görülüyor. Bu noktada Erçal' dan çekilme istenerek Albayrak'ın kesin olarak adaylığı gündeme gelecektir.

Peki bu kadar iddialı sözlere rağmen, Albayrak gelmez, aday olmazsa ne olur?

Fuat Köktaş Milletvekilliğini istediği kadar hiç bir şeyi istemiyor. Bu noktada Albayrak aday değilim derse, mutlaka Albayrak kadar güçlü bir ismi İl Başkanlığına işaret edecek ve mutlaka o ismin üzerinde izi olacaktır. Ancak kesin bir şey var ki hiç kimse Ercan Albayrak kadar güçlü olacağını sanmıyorum.  Çünkü Milletvekilliğine giden yolda teşkilatların önemini en iyi bilen isim Köktaş'tır. Sancıları yok mu?

Onlar sonra anlatılacak konular....

Gelelim ikinci gündem konusuna. MEM'le alakalı şimdilik fazla söz etmeyeceğim. O bölüm rahat olsun. Çünkü o cenahta sıkıntılar had safhada. Bizim yalan, iftira, objektiflikten uzak haber yapıyor diyenler çok yakında görecek ki bir kere daha Allah doğrunun yanında.

Biz eğer ki haram, yalan, riyakarlık, taraflı haber yapıyorsak ilk başta dediğim gibi gider öperiz helallik isteriz ama ya biz haklı çıkarsak bir kere daha ne olacak merakla bekliyorum.

***

Her neyse sonuçta ilçenin gündemi önemli.

Bizim Sefalı Mahallesi Kuş gölü sakinleri yine ayaklanmış. Artıma tesisi kurulacak ve evlerin 50 metre dibine hem de. Uyur mu millet. Çöp tesisi başa bela iken bir de arıtma ile mi uğraşacaklar. Bastılar ayyuku bir kere daha. Konu Jandarma ekiplerini günlerdir o kadar gerdi ki. Gelen şikayet,ü giden şikayet ve konu sonunda adli yargıya intikal etmiş. Savcı konuyu duyar duymaz soruşturma başlatmış. Bakalım bu noktadan sonra ne olacak?. Merakla bekliyoruz...

Murtlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi