KÖKTAŞ, İKİNCİ EL OTOMOTİVCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

KÖKTAŞ, İKİNCİ EL OTOMOTİVCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun İkinci El Otomotivciler Derneği yönetimi ve galericiler ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

İkinci El Otomotivciler Sitesi'nde düzenlenen kahvaltıda AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, galericilerin sorunlarını dinledi. Kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan Samsun İkinci El Otomotivciler Derneği Başkanı Hasan Kahyaoğlu, ikinci el otomotivciler olarak Samsun'da Karadeniz Bölgesi’nin otomotiv üstü olmak için çalıştıklarını belirterek, “Marka olmak kolay değil. Samsun ikinci el otomotivciler sitesinden kusurlu araç satılmaz, yanlış iş yapılmaz imajını sağlamak suretiyle Samsun'u bölgede üs yapmak istiyoruz. Ordu, Giresun, Trabzon Rize’de otomobil denildiğinde akla Samsun gelmeli. İstanbul, Ankara gelmemeli” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ise konuşmasına İkinci El Otomotivciler Sitesi’nin gelişen ve değişen Samsun'a bir vizyon kattığını belirterek, “İkinci El Otomotivciler Sitesi Samsun'da örnek gösterilecek bir yer oldu. Bu sitedeki otomotivciler işini geliştirmek için birçok zorluğa katlandı. Sorunların çözümü için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Samsun tüm hücreleriyle ayağa kalkarsa, Samsun tüm değerleriyle birlikte hareket ederse, arzu ettiği yere ulaşabilir. Bizim için her sektör, her yatırımcı bir değerdir. Samsun'a gerek istihdam gerek ekonomi noktasında katma değer sağlıyorsa benim de görevim onu vatandaşa kazandırmak. Buralarda çok daha iyi hizmet edilmesi için ne yapmak gerekiyorsa elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Kahvaltıya AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, Dikbıyık Belediye Başkanı Kemal Ayan, partililer ve galericiler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel