Köktaş, “Bu şehre ihanettir”

Köktaş, “Bu şehre ihanettir”
AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti Atakum İlçe Yönetiminden istifası istenilerek görevinden alınan Sefer Köse'nin İl Yönetim Kurulu'nun oy birliğiyle almış olduğu kararla disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi

 

HABER MERKEZİ

Başkan Fuat Köktaş yaptığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi : "Son günlerde basına AK Parti Atakum İlçe yönetiminden istifası istenilerek görevinden alınan ve daha sonra basında AK Parti ve AK Partili yöneticiler aleyhinde gerçeği yansıtmayan asılsız açıklamalarda bulunan Sefer Köse,  AK Parti İl Yönetimi'nin oy birliğiyle almış olduğu kararla kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmiştir. Bundan sonraki süreç disiplin kurulunun süreci olarak devam edecektir.

Sefer Köse'nin basına yaptığı gerçeği yansıtmayan açıklamaları, AK Parti'ye emeği geçmiş, hizmet veren AK Parti mensuplarını iftira ve karalamaktan ibarettir. Hele hele yıllardır Samsun ve Samsunspor gibi şehrimiz için önemli olan bu iki konuda belki de en son konuşması gerekenler konuşursa bu da şehre ihanettir. Ayrıca iftira atmak da hiç bir AK Partiliye de yakışmamaktadır.  Umarız bu ilk ve son olur. Bizim işimiz şehrimizin sorunlarıyla dertleriyle uğraşmak vatandaşımıza, milletimize yardımcı olmaktır" 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel