Köklükaya, “Kendimi de eleştiriyorum”

Köklükaya, “Kendimi de eleştiriyorum”
Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya, takım ve taraftarlar hakkında bir takım açıklamalarda bulunarak önemli konulara değindi

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı takım Cumartesi günü karşılaşacak olduğu Kastamonu Özel İdare maçının hazırlıklarını tamamlıyor. Takımın başında olan Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya, devre arasında 1 aylık süreçte takım için önemli hamleler yapacağını söyledi.

“Mutlaka yapmamız lazım”
Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Niksar Belediyespor maçında ilk 45 dakika kötü bir performans sergileyerek 1-0 mağlup oldukları maçın sonrasında kesinlikle devre arasında transfer yapacaklarının vurgusunu yapan teknik adam Köklükaya, “Can alıcı konu bu. Tabiki transfer yapmak istiyoruz. Bizim seyircimizin bir daha böyle 45 dakika izlememesi gerekiyor. Bunun mutlaka sağlamasını yapacağız. Nasıl ki çocucğumuz evde ödev yaptığı zaman biz kontrol ediyoruz. Burada da aynısını uygulayacağız. İlk yarıyı böyle geçireceğiz ama devre arasında bizde oturup konuşacağız. Bu zamana kadar ne yapmışız veya ne yapmamışız. Bunları değerlendireceğiz. Sonuç olarak transfer alımı yapacağız. Mutlaka yapmamız lazım.” ifadelerini kullandı.

“Kendimi de eleştiriyorum”
Kötü performans sergilenen Niksar maçının ardından kendini de eleştirdiğini söyleyen Teknik Direktör Köklükaya, “Bu konuda kendimi de eleştiriyorum. Biz bu olmamalıyız. Çarşambaspor sahada bu şekilde maç kaybetmemeli. İnşallah bunun önüne geçeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Bende maça gelmem”
Daha önceden Çarşambaspor maçlarına geldiğini ve bu sezon taraftarların katılımının düşük olduğunu gözlemleyen Köklüklaya, “Ben Çarşambasor’un maçlarını çok izledim. Bu sene taraftar çok ilgi göstermiyor. Bunun sebepleri çoktur tabiki. Benim de az çok tahminlerim var ama Niksar maçında ilk 45 dakikayı görsem bende maça gelmem. Biz bu formaya layık olmayacak şekilde oynamamalıyız. Bunun önüne geçmek için elimizden geleni yapacağzı. Seyirci geliyor sadece 45 dakika görüyor. Biz bunu her gün yaşıyoruz. Suçlu veya hatalı aramıyoruz. Çözüm odaklı olmaya çalışıyoruz. Bu sorunu çözmek için oyunsal form değişikliği olabilir. Devre arası transfer olabilir. Daha önceden oyunsal form değişikliğini denedik ama olumlu bir sonuç alamadık. Farklı formasyon oynayıp, koşu temposu yüksek takımlara karşı biraz sıkıntılar yaşadık. Ben onları da anlayabiliyorum ama inşallah biz ikinci devrede iyi transferler yapıp, çok da iyi çalışırsak çıkarırız. Sahada varını yoğunu veren bir takım yapmaya çalışacağız.” cümlelerini kullandı.

Yeşil beyazlı ekip, Kastamonu hazırlıklarını bugün yapacak olduğu antrenman ile sonlandıracak. Çarşambaspor – Kastamonu Ö.İ müsabakası ise yarın saat 14.00’da oynanacak.

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir