KÖKLÜKAYA, DESTEK İSTEDİ

KÖKLÜKAYA, DESTEK İSTEDİ
BAL 12. Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya, Çankırı Saray Spor maçında İLK KEZ kendi saha ve seyircisi önünde oynadıklarını ama Çarşamba tribünlerinin boş görüntüsünün kendisini derinden üzdüğünü söyledi

(BAL) Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekip Çarşambaspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Teknik Direktörlük görevine getirilen ve ilk maçına çıkan Zekeriya Köklükaya ile Çankırı Saray takımı ile karşı karşıya gelmişti. Transfer ve futbol sezonuna Teknik Direktör Ünsal Yaşar ile başlayan ama alınan kötü sonuçlar üzerine ani kararla yolların ayrılmasından sonra yerine getirilen Çarşamba’lı Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya ile ilk maçına kendi evi ve sahasında oynanan maçta kazanılan penaltı golü ile sahadan 1-0’lık skor ve 3 puan ile ayrılmayı başarmıştı. Maçı bir gol ve üç puanla bitiren Teknik Direktör Köklükaya, alınan 3 puana sevindiğini ama boş tribünlere üzüldüğünü belirterek buruk bir maç kazandık. Keşke farklı olsaydı şeklinde konuştu.

“TARAFTARLAR, FUTBOLUN BİR PARÇASIDIR”
Geçen hafta ki maçta tribünlerde yer alan taraftar sayısının az olduğu için üzgün ama zorda olsa alınan 3 puanla teselli bulduklarına değinen tecrübeli Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya, “Taraftarlar, futbolun bir parçasıdır. Taraftar ne kadar güçlüyse, oyuncu da, oynanan oyun da alınan galibiyette o kadar güzel ve o kadar güçlüdür. Şimdi yönetim, şehir ve oyuncular bir an önce birleşmeli, kenetlenmelidir. Çünkü bir maçı kazandıran aslında taraftarlardır. Taraftarlar belirleyici özellik taşır ama baktığımız da geçen hafta oynanan oyunda taraftar hiç olmadığı kadar azdı ve bu da bizi derinden üzdü. Taraftarlar şehrin takımına ne olursa olsun sahip çıkmalı. Kesinlikle taraftarların gücünü, desteklerini görmek istiyoruz” dedi.

“ONLARIN SESİ VE HEYECANINA İHTİYACIMIZ VAR”
Köklükaya,” Çarşambaspor hedefe yürüyecekse, bizim önemli bir parçamız taraftarımız ve şehirde yaşayan vatandaşlarımızdır. Biz bu parçanın kaybolmasını ve yok olmasını istemiyoruz. Pazar günü oynayacağımız maça lütfen gelsinler bizi desteklesinler. Çünkü onların sesine ihtiyacımız var. Ben yıllarca gelip maç izledim. Rakip olarak da izledim ama bu kadar boş olduğunu görmemiştim. Açıkçası onun üzüntüsünü yaşıyorum. Hepimiz Çarşambaspor iyi olsun diye uğraşıyoruz. Taraftarımızı da bu noktada da desteğe davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Grupta iki hafta önce başka bir lider olan Safranbolu’yu mükemmel oyun ve güzel bir skorla yenmiştik bu hafta da başka bir lider olan grubun güçlü ekiplerinden Türk Metal takımı kendi sahamızda oynayacağız. Bu hafta sahamızda ağırlayacağımız Lider Türk Metal takımını da Çarşambaspor’a önce konuk edecek, ardından zirveden düşmemek ve kazanarak liderliği ele almak için mücadele edeceğiz. Bu yolda Çarşambaspor’la 3 puan alarak puanımızı 13’e çıkarmayı ve ligin ilk sırasında yerini alarak bu ligin sonunda ipi göğüslemek için yoğun ve bol ter dökeceğiz. Yeter ki taraftarlarımız ve şehir bize inansın ve desteğini tribünlerden versin. Bizi yalnız bırakmasınlar. Biz inanıyoruz, inandık ki bu göreve talip olduk. Taraftarlarımızda inanmalı ve bizlere desteğini artık düşünmeden vermelidir” ifadeleri ile tribünlerin bu hafta oldurulması için çağrıda bulundu.

HABER-FOTO: Emine Temiz Yılmaz

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor