Kocatepe İlkokulu Eğitim Gezisi’nde

Kocatepe İlkokulu Eğitim Gezisi’nde
Çarşamba Kocatepe İlkokulu öğrencileri eğitim gezisi kapsamında Samsun’da çeşitli yerleri gezdiler.

Çarşamba İlçesi Kocatepe İlkokulu’ndan 54 öğrenci eğitim gezisi kapsamında Samsun’da çeşitli yerleri gezdiler. Kutlukent Atatürk Evi, Bandırma Vapuru, Etnoğrafya müzesi Ondokuzmayıs Üniversitesi Planetaryum (Uzay gözlemevi), Hayvanat Bahçesi ve Çarşamba Havaalanı gezilerini gerçekleştiren okul öğrencileri Atatürk’ün doğduğu evin birebir örneği olan Atatürk Evi’nde, Bandırma Vapuru’nda ve Etnoğrafya Müzesi’nde tarihi yerinde yaşadılar.

Ondokuzmayıs Üniversitesi Planetaryum’da (Uzay gözlemevi) Kubbeye yansıtılan görüntü ile Dünyamızı, gezegenleri, ve yıldızları daha iyi tanıma imkanı buldular.Uzayda astronotların yaşamlarını anlatan ve görsel şölen niteliğindeki animasyon filmiyle uzay yaşantısı hakkında bilgi sahibi oldular. Çizgi film karakterlerinin ve masal heykellerinin bulunduğu Batıpark’ta   eğlenen öğrenciler daha sonra hayvanat bahçesini gezerek hayvanları daha yakından görme ve izleme imkanı buldular.

kocatepe-ilkokulu-egitim-gezisi’nde.jpgkocatepe-ilkokulu-egitim-gezisi’nde-1.jpgkocatepe-ilkokulu-egitim-gezisi’nde-2.20150522120203.jpgkocatepe-ilkokulu-egitim-gezisi’nde-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber