Kocaman'ın Galatasaray isyanı

Kocamanın Galatasaray isyanı
Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefindeki isim Aykut Kocaman, yakın çevresiyle dertleşti ve önemli açıklamalar yaptı..

 

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın yakın çevresine anlattıklarını manşetine taşıyan Habertürk Gazetesi günün en önemli haberlerinden birine imza attı.

Kocaman'ın bu açıklamalarından en dikkat çekici olan ise G.Saray hakkında söyledikleri oldu. Medyanın G.Saray sempatizanı olduğunu söyleyen Aykut Kocaman ''Galatasaray, İstanbul Belediye maçında orta sahayı geçmeden kazandı. Ama medya ve Galatasaray sempatizanları, ‘Takım, Cluj maçını düşündüğü için böyle oynadı’ deyip geçti. Ama biz kötü oynayıp kazanınca ‘Bu takımdan bir şey olmaz’ diye kestirip atılıyor! Sakatların iyileşmesiyle birlikte Limassol ve Ordu maçlarını kazanıp seri galibiyetler başlatacağız. Avrupa’da da gruptan çıktıktan sonra, bizden beklenmeyen turları atladığımızda o zaman ne diyecekler merak ediyorum.” diyerek isyan etti..

KOCAMAN MEDYAYA YÜKLENDİ

Para için Fenerbahçe'de kaldığı söylentilerine sert çıkarak "Bazı yerlerde benimle ilgili garip garip şeyler konuşuluyor. Para için Fenerbahçe'de kaldığım söyleniyor. 3 yıllık sözleşmem olduğu doğru. Ancak istediğini her belgeyi bulabilenler, sözleşmeye de ulaşabilir! Bulsunlar, açıp okusunlar. O metinde tazminatla ilgili bir tek madde varsa o zaman konuşsunlar!" dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor