Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Koç, yine eskisi gibi...

Koç, yine eskisi gibi...

Uzun zamandır siyaseti tek kulvardan yapmaktan artık bende bıkmıştım. Şükür dün CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç,  Çarşamba'ya geldi.

 Koç bir geldi, pir geldi. O esprili ve sert tavırları ile ilçe teşkilatında iktidara yine yüklendi. Ama bu defa ki gelişinde "ZAFER KAZANMIŞ, BİR KOMUTAN EDASI" vardı.

Geçmiş yıllarda Samsun ve Çarşamba'nın ona yaptığı vefasızlığı unutmuş gibiydi. Geçmiş yıllarda yaptığı tüm uğraşlara karşı hep o sırtından vurulmuşlukları bir kenara bırakmış, unutmuş gibiydi. Masaya yumruğunu vura vura konuştu...

Hem de ne konuşma...

Bir ara dedi ki, 2006 yılında bizim söylediklerimiz bu gün bir bir çıkıyor. Halk soyuldu, emekli, öğretmen, çiftçi, özürlü hepsi soyuldu, hep birlikte soyulduk.

Paralel devlet, çeteden bahsediyorlar...

Dün birlikte yağan yağmurda birlikte yürüyordunuz ya....

Ya da birlikte yürütüyordunuz ya o zaman iyiydi değil mi? Dedi de dedi durdu...

Ve CHP'yi her kulvarda lekelemeye çalışanlar bu gün kendi dostları ile yolda yalnız bırakıldı.

Bizi orası ilgilendirmez bizi ilgilendiren yanı "BU MİLLETİN SOYULMASI" dedi...

Başbakan Erdoğan'ın oğlunun gemilerinin arttığını söyledi. Eski Şehircilik ve Çevre bakanının istifasını konuştu.

İmar planlarında Başbakana "Sen hele bir patronu gör" diyorlardı o da o bakana emir verip işi hallettiriyordu.

AKP'li, CHP'li hangi partinin belediye başkanı olursa olsun istekli işadamlarının bal tutanın parmağını yalatıyordu dedi...

İddiaları çok müthiş ve bir o kadar da manidardı. Koç eski günlerine dönüyordu anlayacağınız yine dün ilçe teşkilatında. Ve döndü dolaştı belediye başkan adaylarına...

Dikkatimi çeken CHP' de kim ne derse desin MHP'li, DYP'li hemen her partiden başkan adayları olduğuna işaret etti. CHP  bu seçimlerden kimle ve hangi partiden olursa olsun mutlaka başarılı çıkmayı hedeflediğini iddia ediyor.

En azından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, çok iddialı ve heyecanlı...

Kimse kusura bakmasın ama çoğu vatandaşa göre ise o heyecanı teşkilatlar ve bir kaç belediye başkan adayı içinde hissetmiyor bile...

Hem de çok yakında izlemeye uğraşmamıza rağmen...

İyi izleyin muhalefeti, iktidarı, AK Partili olan olmayan kısaca herkes AK Parti Belediye Başkan adayı kim olacak muhabbetine fena sarmış oturup televizyonda dizi seyreder gibi bu isimi bekliyor.

Sanki  AK Partili aday ortaya çıkmayınca seçim olmayacakmış gibi. Kim olursa ona göre ya devam ya da umut başka bahara der gibi sessiz sedasız oturuyorlar...

Bakıyorum çoğu muhalefet adayları sosyal paylaşım sitelerinde bilmem nereyi dolaştık diye yazsa bile "TIK YOK" hiç birisinde.

Haber olacak, konuştuklarını duyacak halkı bulamıyorlar. Oysa Sayın Koç' ta ki heyecanın, hevesin binde birisi bunların içinde olsaydı. Şimdiye kadar çok yol kat etmiş olacaklardı ama yok. Bunların ki yarın başka bir makamda, başka bir yerde mevkide yer alabilir miyim hesabı. Başkan olurum heyecanı yok. Olsa bizde hissederdik.

Günlerdir AK Partinin ilçe başkanını, eski yönetimini ve Belediye başkan adayı kim olacağını düşünmezdik. Bunu tek Çarşamba için söylemiyorum tam tersine Samsun için ve ülke geneli için diyorum.

Bu durumla siz daha çok pişti oynarsınız.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi