Koç, “Padişah olmak isteyen bir kafa var”

Koç, “Padişah olmak isteyen bir kafa var”
CHP Çarşamba İlçe yönetimi İlçe Danışma Kurulu toplantısını İlçe binasında gerçekleştirdi. CHP Çarşamba İlçe Yönetimi CHP Milletvekili ve Parti sözcüsü Haluk Koç ve CHP il Başkanı Mehmet Atalay’ın da katılımıyla ilçe danışma kurulu toplantısını yaptı. Koç

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

CHP Çarşamba ilçe örgütü Cumartesi günü İlçe binasında Parti danışma kurulu toplantısını yaptı. Yapılan toplantıya CHP Samsun Milletvekili ve Parti sözcüsü Haluk Koç ve Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay’da katıldı. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda geçmişte yapılanlar ve ileride yapılacak olanların değerlendirmesi yapıldı. İl başkanı ve ilçe başkanının çalışmalara dair değerlendirmeler yaptığı toplantıda Parti Sözcüsü Haluk Koç’da bir konuşma yaptı.

Koç, yaptığı konuşmada son dönemdeki siyasi gündemi değerlendirirken AKP’ye yüklendi. Koç, yaptığı konuşmada, yine oslo sürecine değinirken, perde arkasından yapılan antlaşmaların Türkiye’de yavaş yavaş uygulamaya konuşduğunu dile getirdi. Oslo’da terör örgütü ile devletin anayasısının görüştülüğünü iddia eden Koç, “%95 anlaştıkları dile getiriyorlar, anlaşamadıkları %5 nedir bilmiyoruz” dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Pakistan dönüşü uçakta yaptığı açıklamalara da sert karşılık veren Koç, “Artık valileri de halk seçsin demeye başladılar. Başkanlık sistemi için ilk cümleler bunlar. Padişah olmak isteyen bir kafa var. Bu kadar acı bir tablo var ortada. Gerçekten memleketini seven herkesin Türkiye’nin önüne getirirlen bu tezgaha karşı çok dikkatli olması gerekiyor” dedi.

Konuşmasında MHP’ye de yüklenen Koç, MHP için AKP’nin istediği muhalefet olmuşturdur dedi. AKP’nin CHP’yi de AKP’nin yaptıklarını onaylayan bir pozisyona getirmeye çalıştığını dile getiren Koç, “Türkiye’deki her kurumu kendilerine destekçi haline getiren AKP’nin artık karşısında tek unsur kalmıştır; oda CHP’dir” dedi. Konuşmasının son bölümünde parti sözcüsü olmasından kaynaklı artık Çarşamba’ya çok sık gelemediğini de dile getiren Koç, çalışmalarının çok yoğun bir tempoda devam ettiğini sözlerine ekledi.

koc,-“padisah-olmak-isteyen-bir-kafa-var”.jpg

koc,-“padisah-olmak-isteyen-bir-kafa-var”1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber