Koç, “Bir şeylerin üstünü örterek T.C. bütünlüğünü koruyamazsınız”

Koç, “Bir şeylerin üstünü örterek T.C. bütünlüğünü koruyamazsınız”
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç’un yaptığı son yazılı basın açıklamasında, “20 Eylül 2012 tarihinde “OSLO Görüşmeleri” ile ilgili Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç’ın cevaplanması talebiyle TBMM Başkanlığın

 

Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç yaptığı açıklamasında, Sayın Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 10 satırlık kendi bildiği gibi cevaplar vermiş. Görünen o ki Sayın Arınç, birilerini koruma ve kollama telaşı içinde cevap vermiş. Sayın Arınç’ı uyarıyorum. Bir şeylerin üstünü örterek, saklayarak Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğünü koruyamazsınız. Sanki Türkiye Cumhuriyeti AKP’nin çiftliği… Ülkeyi kendi istedikleri gibi yönetmekteler, denetime de izin vermemekteler. TBMM’nin denetim sistemi olan soru önergesi denetim sisteminin çöktüğünün örneği bu cevapla ortaya çıkmıştır” dedi.

Koç, “TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek’i TBMM’nin saygınlığını ve itibarını koruması açısından duruma el koymaya çağırıyorum. Soru önergelerine ve verilen cevaba baktığımızda arasındaki eksikler açıkça ortada çıkmaktadır” şeklinde açıklamasını tamamladı.

Haber Merkezi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir