Kızlar Futbolda büyüledi: Dikbıyık Anadolu Lisesi Şampiyon

Kızlar Futbolda büyüledi: Dikbıyık Anadolu Lisesi Şampiyon
2014-2015 Eğitim Öğretim yılı okul sporları genç kız futsal final müsabakaları tamamlandı. Turnuvada birinciliği Dikbıyık Anadolu Lisesi alırken oynadığı oyunla büyük beğeni topladı

Genç Kız Futsal Final Müsabakaları Üçüncülük Maçında Yunus Emre Meslek Teknik Lisesi - 1 Çarşamba Lisesi – 3 Sonuçlandı. Final maçında Dikbıyık Anadolu Lisesi – 4 Yıldıray Çınar Meslek Teknik Lisesi- 0 sonucuyla sonuçlandı. Dördüncü olan Yunus Emre Meslek Teknik Lisesi Başarı Belgelerini Yıldıray Çınar Meslek Teknik Lisesi müdür yardımcısı Mustafa Ülker, ilçe üçüncüsü olan Çarşamba Lisesine kupa belgelerini Dikbıyık Anadolu Lisesi Okul Müdürü Okay Yılmaz, ilçe ikincisi olan Yıldıray Çınar Meslek ve Teknik Lisesine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, ilçe birincisi olan Dikbıyık Anadolu Lisesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir verdiler.

kizlar-futbolda-buyuledi-dikbiyik-anadolu-lisesi-sampiyon-(1).jpg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, “Centilmence mücadele eden bütün okul takımlarımıza, öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür ederiz. Samsun’da yapılacak olan İl Genç Kız Futsal Şampiyonasında ilçemizi temsil edecek Dikbıyık Anadolu Lisesi, Yıldıray Çınar Meslek ve Teknik Lisesi, Çarşamba Lisesi takımlarımıza başarılar dileriz.” Şeklinde açıklama yapıldı.

 kizlar-futbolda-buyuledi-dikbiyik-anadolu-lisesi-sampiyon-(4).jpg

kizlar-futbolda-buyuledi-dikbiyik-anadolu-lisesi-sampiyon-(2).jpg

kizlar-futbolda-buyuledi-dikbiyik-anadolu-lisesi-sampiyon-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor