Kızım kayıp

Kızım kayıp
Yetiştirme Yurdunda ki kızının kayıp olduğunu ileri sürdü..

 

Samsun Yaşardoğu Yetiştirme Yurdunda kalan zihinsel engelli kızının kayıp olduğunu iddia eden baba Veysel Bayram, "Kızımın bulunmasını istiyorum" dedi.

 

Çorlu'dan samsunkenthaber'i telefonla arayan baba Bayram, kızının 39 gündür kayıp olduğunu söyledi. Kızının kaybolması üzerine perişan olduklarını belirten Veysel Bayram, "Yetkililer kızımızın kayıp olduğunu bize bildirmedi. Biz tesadüfen bu durumu öğrendik. Kızımızla telefonda görüşmek için Yaşardoğu Yetiştirme Yurdunu aradık. Bu telefon görüşmemizde oradaki yetkililer kızımızın kayıp olduğunu söyledi. Bunun üzerine Samsun'a gelerek yetkililerden bilgi almak istedik. Yurtda eşime 'Kaybolduysa biz ne yapalım' dediler. Perişan olduk. Emniyet Müdürlüğü ve savcılığa durumu bildirdik. Kızım 39 gündür kayıp ve kendisinden hiçbir haber alamadık. Salıpazarı ilçesinden bizi arayan bazı vatandaşlar kızımızı gördüklerini söylediler ama bu bilgiden de bir sonuç alamadık" dedi.

Kaybolduğu iddia edilen kızın 15 yaşında ve zihinsel engelli olduğunu kaydeden baba Veysel Bayram, "Kızımı gören yada yerini bilen varsa lütfen bize ulaşsın" diyerek irtibat için 05369630821 nolu cep telefon numarasını verdi.

KIZ HERYERDE ARANIYOR
Öte yandan Sosyal Hizmetler Samsun İl Müdürü Adnan İpekdal, kayıp olduğu bildirilen kız çocuğunun 28 Eylül 2012 tarihinden itibaren arandığını söyledi. İpekdal, yurtta kalan Ayfer Bayram'ın kurumu izinsiz olarak terk ettiğini ve yetkili birimlere bu nedenle bulunması için bilgi verildiğini kaydetti. Adnan İpekdal, kayıp kızın hafif derece zihinsel engeli bulunduğunu ve arama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


SAMSUN KENT HABER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel