Kızılay’dan Büyük Anadolu Hastaneleri'ne Teşekkür Belgesi

Kızılay’dan Büyük Anadolu Hastaneleri'ne Teşekkür Belgesi
Türk Kızılay'ı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi, kan bağışı desteğinde bulunan Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkür belgesi verdi.

Türk Kızılay'ı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi tarafından yapılan 'Kan bağışı' çağrısına Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nden destek gelmeye devam ediyor.

KAN BAĞIŞINA TAM DESTEK VERDİLER 

Geçtiğimiz günlerde, azalan kan bağışları sonucu bölgede kan ve kan bileşenleri stoklarının kritik seviyelere düştüğünü ifade eden Türk Kızılay'ı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ,"Kan bağışı' çağrısına Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nden destek gelmeye devam ediyor. Hastanenin Çiftlik Şubesi'nde Türk Kızılay’ı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi tarafından kurulan kan bağışı kabul alanında hastane idari personeli, sağlık çalışanları ve hastaneye gelen hastaların refakatçıları ve yakınları kan verdi. Sosyal sorumluluk bilinciyle geçen hafta  içinde bulunduğu, hastanenin çalışanları ile birlikte kan bağışında bulundurlar "dedi.

‘BÖYLE BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTIK’

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, "Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır anlayışı ile birlikte düzenli olarak kan basığında bulunuyoruz. Türk Kızılay’ı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi tarafından yapılan kan bağışı çağrısı ile birlikte Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri olarak bu çağrıya tam destek vermek istedik. Çünkü bizim işimizde insanların sağlığı düşünmek. Bu anlamda en büyük ihtiyaç olan kanın önemine vurgu yapmak amacıyla böyle bir etkinliğe imza attık. Yaptığımız bu bağışla, Türk Kızılay’ının kan stoklarına önemli bir fayda sağlayacağını düşünüyorum. Bu düşünceler içinde hastanemizde kan bağışında bulunan herkese teşekkür ediyorum “diye konuştu.

Türk Kızılay’ı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım'da kan bağışında bulunarak her zaman destek veren toplumda kan bağışı bilincinin yaygınlaşması için duyarlılık gösteren Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ve Çiftlik Hastanesi İşletme Müdürü Yasemin Turan'a teşekkür belgesi takdim etti.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Sağlık