Kız kaçırma olayında: 1 Yaralı

Kız kaçırma olayında: 1 Yaralı
Çarşamba yeni asma köprü yanında Kız kaçırma olayından sorumlu olduğu iddia edilen Erdoğan B.(37) isimli şahıs kızın akrabaları olduğu iddia edilen kişilerce sopalarla aracına binerken darp edildi. Olayla ilgili 3 kişi aranırken yaralı şahısın tedavisi sü

Edinilen bilgilere göre olay, saat 13.30 sıralarında Sarıcalı Mahallesi Gazi Caddesi yeni Köprü Batıyaka tarafında daha önceden meydana gelen Kız çocuğu kaçırma ve alıkoyması ile kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma olayından işlem yapılan ve kızı kaçırdığı iddia edilen kişinin dayısı olduğu iddia edilen Erdoğan B. (37) isimli şahıs Pazar alışverişini yaptıktan sonra yeni asma köprü girişinde park halinde bulunan aracına binmek üzereyken kız tarafından olduğu belirtilen Serkan Ö., Mesut B. ve Nazım Yılmaz B. isimli şahısların arkadan sopa ile saldırdı.

Saldırı sonucu kafasından ve vücudunun muhtelif yerlerinden yaralanan Erdoğan B. için olay yerine anında gelerek müdahale eden İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldıran şahısları arama çalışmalarına başlarken diğer yandan yaralı şahsı olay yerine çağrılan 112 acil ambulansı ile Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen olayın faillerini arama çalışmaları sürdürüldüğü ve olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber