Kız Futbol Takımı Türkiye İkincisi Oldu

Kız Futbol Takımı Türkiye İkincisi Oldu
Ayvacık Mustafa Üstündağ YBO Kız Futbol Takımı Türkiye Finallerinde penaltılarla ikinci oldu

Büyük başarıya imza atarak gruplardan çıkan ve Türkiye Finallerinde oynayan Mustafa Üstündağ YBO normal süresi berabere biten karşılaşmada penaltılarla Türkiye İkincisi oldu.

gonuller1.jpg

2013-2014 Eğitim- Öğretim yılında okul sporları kapsamında organize edilen yıldız kızlar futbol Türkiye finalleri Samsunda 19 Mayıs Stadyumu Yan Çim Sahalarda yapıldı. Ayvacık İlçesini ve Samsun’u temsil eden Mustafa Üstündağ YBO gösterdiği inanılmaz performansla bu güne kadar yaptığı maçlardan namağlup ayrılarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

gonuller2.jpg

Final Müsabakası Ayvacık Temsilcisi Mustafa Üstündağ YBO ile Eskişehir temsilcisi Fahri Güner Ortaokulu arasında yapıldı. Nefes kesen mücadele 19. dakikada Gamze´nin mükemmel golü ile 1-0 oldu. 23. dakikada durum 1-1 oldu. Normal süresi 1-1 biten maç penaltılara kaldı. Güzel oyununa rağmen penaltılarda şansızlığının kurbanı olan Ayvacık Mustafa Üstündağ YBO Kız Futbol Takımı Türkiye ikincisi oldu.

gonuller3.jpg

Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gösterdikleri başarılardan dolayı kız öğrencileri kutlayarak, “Yapılan ilk maçlardan bu güne kadar başarılı sonuçlar elde ederek bizleri gururlandıran ilçemizi ve ilimizi gittiği her yerde gerek skor gerekse fairplay anlamında başarı ile temsil eden kız futbol takımlarımızdaki öğrencilerimize gösterdikleri performanslardan dolayı teşekkür ediyoruz. Her şeyin en iyisine, en güzeline  layık olan kızlarımızı yetiştiren ve onları bu günlere getiren Beden Eğitimi Öğretmenleri Hakan Çoban´a ve Mustafa Üstündağ YBO öğretmen ve idarecilerine teşekkür ediyoruz.” Şeklinde açıklama yapıldı.
HABER: Nurhan GÜZEL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber