Kıtal, “Görkem’i karıştırıyorlar”

Kıtal, “Görkem’i karıştırıyorlar”
Tasfiye halinde S.S. Görkem Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu son günler de basın da çıkan ve isim benzerliği olan Samsun’da ki bir Kooperatif hakkında ki yazılar nedeni ile tekzip yayınlayarak herkesin doğru bilgilendirilmesini istediler

 

Çarşamba TOKİ Konutlarının yapımı ile aynı tarihe denk gelmesine rağmen üyeleri ile kısa sürede muhteşem bir Kooperatif binaları yaparak ilçede herkesin güvenini ve görsel güzelliği ile dikkat çeken ve tasfiye halinde olan  Çarşamba S.S. GÖRKEM  Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kıtal, bir süreden beridir Samsun’ da ki bazı basın organlarında isim benzerliği ile çıkan ve GÖRKEM  Yapı Kooperatifleri ile karıştırılan Samsun Görkem İnşaat haberlerinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. İsim benzerliği nedeni ile sürekli karıştırıldıklarını belirten Kıtal gazetemize şu açıklamayı yaptı.

29 Eylül 2012 tarihinde Samsun’da yayın yapan Gazetede, “ GÖRKEM İNŞAAT SAHİBİ KAÇTI” haberiyle ilgili olarak, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla tensip yazısı yazma gereği duyulmuştur şeklinde basın açıklaması yapan Mustafa Kıtal, ““Görkem inşaat” samsunda özel bir inşaat firması olup , firma sahibi iseMustafa BARLAK” adında biridir. Firması ve kendisi tarafımızdan tanınmamaktadır”.

Kurumumuz; S.S. GÖRKEM KONUT YAPI KOOPERATİFİ adıyla Çarşamba da 2006- 2011 yılları arasında inşaatlarını bitirmiş ve tasfiye halinde devam etmektedir şeklinde devam eden Kıtal, “Kooperatifimiz T.C. Çevre ve Şehircilik bakanlığına bağlı, 4100631410 Vergi no ile Çarşamba vergi dairesine, 2430 sicil no ile Çarşamba ticaret odasına kayıtlı kurumsal firmadır. Kooperatifimiz, Tasfiye yönetim kurulu olarak, bşk. Mustafa KITAL, 2. bşk. Murat KÖKDEMİR ve muhasip üyemiz Mehmet ARI ile yönetilmektedir”.

29 Eylül 2012 tarihinde Samsun’da yayın yapan bir Gazetede yayınlanan habere konu firma ile ilgili ne kurumumuz, nede yönetim kurulundaki görevli üyelerimizin uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bu firmanın olumlu olumsuz haberleriyle, kamuoyunun kurumumuzla iştigal (karıştırıldığının) edildiği görülmesi ve duyulmasından dolayı yönetim kurulumuz böyle bir açıklama yapma gereği duymuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” şeklinde açıklamada bulundu.

HABER-FOTO: Serkan Karahan 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber