İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

​​​​​​​KISIR ÇEKİŞMELERLE KAYBEDECEK ZAMAN YOK

​​​​​​​KISIR ÇEKİŞMELERLE KAYBEDECEK ZAMAN YOK

Altındağla oynadığımız  kupa maçı devre arasında Kulüp Başkanımızla sohbet ederken yeni hocamızdan bahis açıldı ben Samsundan falan hocayı getiriyormuşsunuz başkanım dedi oda yok dışardan düşünüyoruz dedi,maç sonrası açıklamanın uygun olacağını düşünüyoruz diyedeekledi.Maçsonundada Ufuk Sarı hocamızı açıkladılar Çarşambaspor sitesinden.

                                 Benim bakış açımdan sorumluluk makamındakilere saygı duyarım,zor kararlardır ,bu tür kararlarda bir çok kişi tarafından bunaltılırlar. Sporcu transferindede böyledir.

                                 Samsunumuzda onlarca hocamız var ve çalışmıyorlar, birileri  mutlaka demişlerdir ki burada hocalarımız var niye dışardan hoca getiriliyor vsvs .

Bir çok farklı yaklaşımıda ekleyebilirsiniz bu serzenişlere. Belediye Başkanımıza da mutlaka ulaşanlar olmuş ve önerilerde bulunulmuştur.

                                Benim bildiğim Halit Başkanımız Özkan Başkan ve yönetim kurulunun tasarruflarına karışmamaktadır aldıkları kararların arkasında durmaktadır.

                                Hangi şekilde olursa olsun yönetimimiz bir tasarruf kullanmıştır ,önerileri dinlemiş ve sonunda kendi gerekçelerini de içine katarak bir karara varmıştır.

                               Bundan sonrası artık destek zamanıdır, kenarda köşede ince ince eleştiriye gerek yoktur.

Çarşambaspora 20 Tl katkı vermeyi istemeyenler yaklaşık 5-6 trilyonluk bir organizasyonu eleştirirken daha seçkin bir dil kullanmanın gayreti  içinde olmalıdır.

Hoca gelir sahaya yansıttıklarını  görür seyrederiz artı ve eksisi ona göre değerlendirilir ve eleştirilerimizi ona göre yaparız.

                              Takımızın iyi futbolcularından kurulu olduğunu görüyorum, uyum sorunu yaşıyoruz, defansif zaaflarımız var bir miktar ve biraz daha mücadele etmemiz gerekiyor. Bu gün itibarı ile elimizdeki mevcut bu transfer zamanı ihtiyaç bulunan yer ona göre değerlendirilir .O zamana kadar elimizde olan bu ve alacağımız en yüksek puanı almamız gerekmekte. Her  zaman yazarım ikinci yarılar ilk yarılardan zor geçer bazen transferde meseleyi çözmez.

                               Grubumuzda gördüğüm herkes işe sıkı sarılmış kimsenin düşmek gibi bir niyeti yok.Bu hafta oynayacağımız Aksaray 21 sporcu transfer ederek sezona başlamış içinde 5-6 sı 1.lig topçusu varın siz hesaplayın gerisini.

                               Bir diğer konu Kupa maçları bu maçlar bizim gibi kadro derinliği olmayan takımları yorar,sıkıntıyasokar.Altındag Maçını  içerde oynadık 1000 km uzaktadaonayabiirdik,sakatlık lüksümüz yok ,dolayısıyla bizim hedefimiz 3.lig ve burada kalıcı olmak. Turu geçtiğimize çok fazla sevinedim dersem yalan olmaz sadece bir miktar moral oldu ama en 4-5 oyuncumuz pazara maça çıkacak Aksaray’da.

Çarşambaspor hepimizin birik ve beraberlik içinde yolumuza devam etmeliyiz.Ufuk Sarı hocama tekrar hoş geldin diyor başarılar diliyorum.

                              Sağlıklı ve Spor dolu günler dileğiyle.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi