Kısa süreli yağmur şehri etkiledi

Kısa süreli yağmur şehri etkiledi
Çarşamba İlçesi’nde hafta sonu yağan sağanak yağışla birlikte şehrin bazı noktalarında oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşım aksadı.

Çarşamba ilçesinde hafta sonu etkili olan sağanak yağış ilçede etkili oldu. Şehir merkezinde bir çok noktada oluşan birikintileri trafiği ve yayaları olumsuz yönde etkilerken, birikintiler nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi. Özellikle bazı altgeçitlerde biriken yağmur suları araçların geçmesine engel olurken, yağmur suyuna aldırış etmeden geçmek isteyen bazı araç sürücüleri ise su ortasında mahsur kaldı. Çevredeki vatandaşlar ve kendi çabalarıyla su birikintisinden çıkan araç sürücüleri ilçede her yağmur sonrasında yaşanan bu problemi nihayetlendirecek bir önlemin alınmasını istediler.

Sebze Hali yanında bulunan alt yoldan oluşan yağmur suyu birikintisinden geçtiği esnada arızalanan otobüs ise bir süre yapılan müdahalelerin ardından çalıştırılırken, Sebze haline gitmek isteyen üreticiler ise gördükleri manzara karşısında kısa süreli şaşkınlığın ardından yollarını değiştirmek zorunda kaldılar.

Çarşamba ilçesinde yağmurun dinmesi ve suların çekilmesinin ardından sorunların yaşandığı noktalarda ulaşım yeniden sağlanmaya başladı.

HABER: Nuri ŞEKER – Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber