“Kirli Eller Tezgâh Peşinde”

“Kirli Eller Tezgâh Peşinde”
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek,“Şer mahfiller tarafından,21 Nisan 2019 Ankara Çubuk’ta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve heyetine yapılan linç girişiminden bugüne partimize karşı periyodik ve sinsice tuzaklar kurulmaktadır.

   CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek,“Şer mahfiller tarafından,21 Nisan 2019 Ankara Çubuk’ta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve heyetine yapılan linç girişiminden bugüne partimize karşı periyodik ve sinsice tuzaklar kurulmaktadır. CHP’nin etrafında bir gerilim-çatışma halkası oluşturulmaya çalışılıyor.” dedi.

Milletvekili Kemal Zeybek, “Adana’da hem de 19 Mayıs Gençlik Bayram’ında Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımızın tutuklanması, sonrasında İzmir’de eski il Başkan Yardımcımızın tutuklanması,Çorum Kargı’da Belediye Meclis Üyemizin AKP’li Belediye Meclis Üyesi tarafından kurşunlanması tesadüf değildir. CHP’yi hedef gösterme gayreti içine girildi ama halkımız bunları artık yutmuyor. Halkımız kindar nesiller yetiştirme özleminde olanların, kutuplaştırıcı, nefret söylemine asla prim vermeyecektir. Devleti yönetme sorumluluğunda olanlar, bu iğrenç provokasyonları yapanları bulmak yerine hemen CHP’yi sorumlu kılmaya çalışıyor ve provokasyonu köpürtme telaşına düşüyor. Faili bulmak, adalet önüne çıkartmak yerine hemen CHP’yi suçlamaya başlıyorsan, bu tezgahların arkasında sen varsın demektir.” dedi.

CHP Milletvekili Kemal Zeybek, “Tek adam rejimi ve şürekasının amaçları belli; ne pahasına olursa olsun iktidar koltuğunu kaybetmemek, bu provakatif eylemler sonucunda halk birbirine düşsün,ortalık karışsın ve bunun devamında da olağanüstü hâl ilan edip daha rahat ülkeyi yönetmek istiyorlar. İktidarlar devlet olmak için gelmezler, devleti yönetmek için gelirler. İnanç istismarına yaslanan gerçek ötesi siyaset, son derece tehlikeli bir oyundur.”

”Biz bu oyunları,kumpasları, hainlikleri bir yerlerden hatırlıyoruz, unutmadık. Maraş’tan,Çorum’dan, Madımak’tan,İstanbul 5-6 Eylül tezgahlarından bu hain provokatörleri ve işbirlikçilerini nefretle hatırlıyoruz.Aynı şekilde Gezi Mücadelesinde “Kabataş Yalanını” hatırlıyoruz. Sahi nerede bu Kabataş görüntüleri? Kabataş’ta olduğu iddia edilen videoları, izlediğini belirten yandaş müfteri gazeteciler nerede? Provokatörlerin o gün de tek amaçları vardı; Özgürlük, doğa ve demokrasi için mücadele eden gençlerimizin, yurttaşlarımızın ezilmesi,linçle yok edilmesiydi. İktidarın salgınla birlikte derinleşen ekonomik ve yönetim krizi karşısında çıkış yolu bulamadığını, yolun sonuna geldiğini gördükçe hırçınlaştığını, öfkelendiğini ve kontrolü kaybettiğini görüyoruz.  Çareyi muhalefete ağır suçlamalar yöneltmekte, bir avuç kalmış muhalif medyaya RTÜK eliyle kapatma ve para cezaları vererek sindirmeye çalışmakta arıyor”. dedi.

CHP, ASLA TUZAKLARA DÜŞMEZ, ASLA MÜCADELEDEN VAZGEÇMEZ

Milletvekili Zeybek, “Karanlık iktidarınızı sürdürmek üzere topluma kin ve nefret tohumları ekmekten, halkın dini duygularını kendi acizliğinizin üzerini örtmek üzere kullanmaktan vazgeçin. CHP, emperyalizme, işgallere, saraya/saltanata karşı, yedi düvele karşı Ya İstiklal, Ya Ölüm diyenlerin kurduğu bir partidir. Genlerinde, Kuvay-i Milliye Ruhu vardır; korkmaz, korkutulamaz,asla mücadeleden vazgeçmez. Bizler, özgürlük ve adalet mücadelemizi akıl, bilim ve fikir temelinde her türlü demokratik zeminde sonuna kadar sürdüreceğiz. Ve bu mücadele, yepyeni ve güçlü bir demokratik parlamenter rejimle mutlaka taçlandırılacaktır.”  dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir